Digitale Gemeente Houten

Victum/IGCN boekt goede overwinning

zondag 21 januari 2007 - Bron: PRC Victum/IGCN

Victum/IGCN 1 AW-DTV 1 17 - 11 (9 6)

Deze week stond AW-DTV op het programma. In de eerste ontmoeting won Victum/IGCN nipt van deze ploeg uit Amsterdam. Deze tweede ontmoeting was voor AW-DTV van groot belang. Zij staan namelijk onderaan en hebben alle punten hard nodig om niet te degraderen. De eerste helft kon Victum/IGCN niet goed los komen van AW-DTV, het scoreverloop ging gelijk op. Victum/IGCN had een kleine voorsprong en probeerde uit te lopen. In de eerste helft waren er mooie acties te zien, zo was het Vikash Mahadew Missier die een mooie doorloopbal afronden die goed werd aangegeven door Ghislaine van Ginkel. Ook de aanvoerder van Victum/IGCN, Martijn Boers, scoorde een mooie schot. Victum/IGCN ging de rust in met een voorsprong van 3 punten 9-6. In de rust werd duidelijk gemaakt door de coach Andre Quint dat het nog niet klaar was en dat de wedstrijd nog niet gewonnen was. De boodschap was duidelijk en Victum/IGCN moest zijn spel goed en geconcentreerd hervatten.
In de tweede helft werd Paul Bosch vervangen door Jeffrey Riemers. Paul Bosch die nog steeds ligt geblesseerd is na de val van vorige week tegen KVZ. Ondanks dat Jeffrey al een hele wedstrijd had gespeeld was het voor hem geen probleem om mee te komen met het niveau van deze wedstrijd. Victum/IGCN verslapte niet en liet wederom mooie goals zien. Zo was het Juliette Stam die goede schoten afronden en Hans de Gooijer die goed in zijn functie speelde. Victum/IGCN liep langzaam weg van AW-DTV. Met nog 7 minuten te gaan stond het 16-11 voor Victum/IGCN. Vorige week maakte Victum/IGCN het zich zelf nog moeilijk door de ploeg uit Zutphen (KVZ) terug te laten komen, deze week was dat anders en was het Victum/IGCN die nog het enige doelpunt maakte in de laatste 7 minuten. De scheidsrechter van deze week (dhr Zaal) was goed en consequent.
Het was een goede wedstrijd van Victum/IGCN, die flink aangemoedigd werd door de enthousiaste supportersvereniging Victor, bedankt. Eindstand 17-11.
Volgende week staan Atalante 1 op het programma het eerste team van Victum/IGCN hoopt dat er dan weer veel supporters mee gaan.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).