Oad reizen

Wederom drie Oad Reismarkten | Dinsdag 16 Januari

Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren organiseert Oad dit jaar wederom drie reismarkten in drie verschillende regio's. Op zondag 21 januari vindt de Reismarkt plaats in het Van der Valk Hotel in Hengelo, op zondag 4 februari zal Oad in samenwerking met zusterbedrijf Hotelplan een Reismarkt organiseren in De Haagse Hogeschool in Den Haag en op zondag 11 februari is de Reismarkt in het Philips Stadion in Eindhoven. Op alle Reismarkten kunnen bezoekers terecht met gerichte vragen over de producten, maar ook voor achtergrondinformatie. Bezoekers zijn van 10:00 tot 17:00 uur van harte welkom; de toegang is net als voorgaande jaren gratis.

Op de reismarkten worden alle zomergidsen van Oad Reizen en Hotelplan gepresenteerd. Daarnaast zijn een aantal verschillende informatiestands te bezoeken van onder andere verkeersbureaus en reisartikelen, waarbij wordt gestreefd naar een zo compleet mogelijk aanbod. Op de website van Oad staan de landen die vertegenwoordigd zijn op de Reismarkt. Tevens kunnen bezoekers zich via de website aanmelden voor de Reismarkt.

Om een goed beeld te krijgen van een bestemming, verzorgen een aantal experts audiovisuele- en diapresentaties en lezingen. Daarnaast zijn reisleiders en product managers aanwezig om te vertellen over hun reiservaringen en om vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook geven zij achtergrondinformatie en reisdetails over diverse bestemmingen. Om echt in de vakantiesfeer te komen, kunnen bezoekers kennis maken met internationale hapjes en drankjes en genieten van afwisselende optredens op het podium.

Er is een gedetailleerd programma beschikbaar met een overzicht van alle exposanten en de tijdschema's van de diapresentaties en de video's. Deze informatie is te verkrijgen bij alle ANVR-reisbureaus, via tel. nr. 0900 - 8482 (EUR 0,20 p/min.), of op www.oad.nl/beursagenda.