Ingezonden persbericht


Zondag 21 januari: open dag fitnessclub sportiom 's-hertogenbosch

Nieuwe aquasportief- en fitness clubleden van Sportiom krijgen concertkaarten cadeau

's-Hertogenbosch, dinsdag 9 januari 2007 - Sportiom biedt bezoekers tijdens de Open Dag op zondag 21 januari de mogelijkheid om kennis te maken met de fitness club en de verschillende aquasportief-activiteiten. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan proeflessen en gebruik maken van de sport- en ontspanningsfaciliteiten in Fitness Club Sportiom.

Fitness Club Sportiom organiseert op zondag 21 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur een Open Dag. Gedurende de hele dag kunnen geïnteresseerden deelnemen aan verschillende aquasportief-proeflessen en gratis sporten en ontspannen in Fitness Club Sportiom. "Voor veel mensen staat de januarimaand bol van de goede voornemens waaronder 'meer gaan bewegen'. Tijdens de Open Dag maken onze professionals bezoekers wegwijs in de verschillende mogelijkheden en abonnementsvormen. Dat maakt de stap om te gaan sporten een stuk makkelijker", aldus vestigingsmanager Sjors van den Boogaart.

VIP-kaarten voor concert

Naast het enorme aanbod van sport- en ontspanningsmogelijkheden biedt Sportiom tijdens de Open Dag interessante voordelen aan voor nieuwe leden. Wanneer bezoekers tijdens de Open Dag kiezen voor een VIP Card, het all inclusive abonnement, dan kunnen zij kiezen tussen één maand gratis sporten of twee VIP-kaarten voor 'De Nacht van Omroep Brabant' ter waarde van ¤ 87,-. Bij het afsluiten van een aquasportief-jaarabonnement worden eveneens twee VIP-kaarten vergeven. Men kan ook kiezen voor 10% korting. Tijdens dit muziekspektakel, dat op 26 mei plaatsvindt in Brabanthallen 's-Hertogenbosch, treden onder voorbehoud van wijzigingen verschillende artiesten op waaronder Frans Bauer, Guus Meeuwis, Nick & Simon en Grad Damen. Meer informatie is te vinden op www.sportiom.nl.



Ingezonden persbericht