Gemeente Heerenveen


---

Wijk ontwikkelingsplan Heerenveen - Midden

Laatste nieuws
17-01-2007

Er is een stedenbouwkundige visie gemaakt. De bijbehorende kosten zijn een eerste keer doorgerekend. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de kosten van nieuwbouw en renovatie van huizen, de beoogde aanleg van een multifunctionele accommodatie en het verbeteren van de openbare ruimte. Inmiddels is duidelijk dat enkele onderdelen van de stedenbouwkundige visie veranderd moeten worden. Het projectteam gaat daarom naar alternatieven zoeken die uiteraard zoveel mogelijk aansluiten bij de conceptvisie.

lees verder »

Wijkontwikkelingsplan Heerenveen-Midden

De visie op Heerenveen-Midden gaat over de toekomstige, ruimtelijke en sociale structuur van de wijk. Op basis van de visie - nu nog in conceptvorm - maken de gemeente Heerenveen, Arqin en het Woonbedrijf afspraken over verbetering van de wijk. Deze afspraken worden vervolgens vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. Pas wanneer deze overeenkomst getekend is, starten in de wijk allerlei deelprojecten, zoals bijvoorbeeld bij de Taconishof en aan de Kempenaersingel. Projecten die al eerder gestart zijn, zoals Tuindorp, lopen gewoon door.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de plannen in Heerenveen-Midden? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider, Jaap Herforth. Zijn telefoonnummer is 0513-617693. Mailen kan ook naar j.herforth@heerenveen.nl


---