Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dag van de Tuinder 2007

In Nederland vormen zo'n 7.000 glastuinders met elkaar een van de grootste en sterkste sectoren van onze economie. Deels geconcentreerd in enkele centra, deels ook verspreid over het hele land zijn zij goed voor een productiewaarde van meer dan ¤ 5 miljard en een toppositie opp de Nederlandse exportladder. Daarmee is de glastuinbouw als sector groter dan economische grootmachten als de Rotterdamse haven en de luchthaven Schiphol.

Op 17 januari aanstaande houdt de Nederlandse glastuinbouw voor de vierde maal de Dag van de Tuinder. Op een, voor de meeste deelnemers relatief rustig moment in de bedrijfsvoering komen glastuinders dan naar Zoetermeer om collega's te ontmoeten, op excursie te gaan naar topbedrijven in en rond de branche en met elkaar in workshops dieper in te gaan op huidige ontwikkelingen & innovaties in de tuinbouw. In de middag zal Frans Hoogervorst, voorzitter van LTO Noord Glaskrach, afscheid nemen van de sector. De dag eindigt met een dinerbuffet.

De Dag van de Tuinder biedt uw medium een uitstekende gelegenheid nader kennis te maken met de glastuinbouw en de innovaties die zich in de sector afspelen. Tegen die achtergrond wil ik u van harte uitnodigen aan deze dag deel te nemen. Het programma treft u hierbij als bijlage aan. Het spreekt voor zich dat u aan alle activiteiten kunt deelnemen en met alle aanwezigen kunt spreken. Heeft u behoefte aan bepaalde faciliteiten, laat het weten en ik zal daarin proberen te voorzien. Ik stel het op prijs als u uw komst per mail aan mij wilt bevestigen.

En past 17 januari niet in uw agenda, schroom dan niet om via mij een afspraak te maken voor een nadere kennismaking met de glastuinbouw op een passender moment.

Op de website www.tuinbouwevenementen.nl kunt u het volledige programma lezen.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 17 januari.

Geert van Oosterhout
Reed Business Information Tuinbouw
06-23368635 / geert.van.oosterhout@reedbusiness.nl