Onthulling Vodafone McLaren Mercedes team op mobiele telefoon

Vodafone

http://www.vodafone.nl

PERSBERICHT
Onthulling Vodafone McLaren Mercedes team exclusief op Vodafone mobiel

Maastricht, 15 januari 2007 - Vanavond wordt het Vodafone McLaren Mercedes team officieel voorgesteld in Valencia, Spanje en onthullen tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso en Lewis Hamilton de nieuwe 2007 MP4-22 race bolide. Vodafone klanten kunnen dit spectaculaire evenement op hun mobiele telefoon bekijken, live vanaf 19.15 uur tot ongeveer 21.30 uur, wanneer de onthulling gratis wordt uitgezonden op Vodafone live!

Vodafone live! is het multimediaportaal van Vodafone op de mobiele telefoon. Via Vodafone live! hebben klanten toegang tot het laatste nieuws, de beste televisieprogramma's en de nieuwste ringtones en games.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
Over Vodafone Libertel N.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel ruim 191 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 34 landen.