Ingezonden persbericht


PERSBERICHT FAST RIDER - NEW CLASSIC BAGS RVG 31 - 2007

Sportieve en Mode Trend

Fast Rider maakt fietstassen om te dragen

Hippe schoudertas of Postman bag voor jezelf én de fiets

BERGHEM - Altijd al een leuke tas willen hebben die je ook aan je fiets kunt hangen? Waarvan het materiaal stevig is maar soepel in gebruik en ook nog volgens de laatste modetrend? Fast Rider introduceert dit voorjaar een aantal bijzondere modellen in haar serie New Classic Bags: de hippe schoudertas en Postman bag. Beide uitgevoerd als retro-model met een robuuste, tikkeltje klassieke, canvas-look in rustige, ingetogen kleuren. En afgewerkt met kunstleren gespbanden. Ook is er een shopper in deze serie als schoudertas model uitgebracht, die je tot een compact model kunt terugklappen. Fietstassen dus die zeer gemakkelijk om je schouder te dragen zijn én verrassend door de kleine details. Handig voor allerlei fietsmomenten. Denk aan een dagje shoppen, boodschappen doen, naar je werk, of gewoon sportieve fietstochten maken. Voornamelijk bedoeld voor de praktisch ingestelde, modebewuste vrouw, maar met de Postman bag en de dubbele tas is er ook aan de 'snelle' man gedacht.

Retro - met canvas look én verrassende details
De nieuwe fietstassen zijn in retro-stijl, met een knipoog naar de jaren '50 en '60, kijkend naar de vormgeving en het materiaal- en kleurgebruik. Ze zijn gemaakt van waterafstotend polyester met canvas-look, waardoor deze tassen, met een klassieke touch, een robuuste uitstraling krijgen. De verrassende details zorgen voor extra gemak. Zo heeft de schoudertas een handig A4-formaat met binnenin een kleine organizer. De Postman bag een handige overslagklep, waardoor een rits niet nodig is. De dubbele tas heeft snelbindergleuven en vier handige voorvakjes. De tassen zijn allemaal afgewerkt met banden van bruin kunstleer met hoekige gespen, die door hun magneetsluiting makkelijk af te sluiten zijn. Door het gebruik van de ingetogen kleuren crème-wit, legergroen en donkergrijs/-blauw, maakt het de geschetste look helemaal af.

Handig op iedere fiets
Als je de tas aan de fiets wilt bevestigen, dan open je simpelweg de flexibele klep aan de achterkant van de tas en het Fastlock systeem met de wegdraaibare haken en een fastner komt te voorschijn. Nu kun je snel en gemakkelijk de tas aan de bagagedrager bevestigen, zodat er niets meer met de tas kan gebeuren!

Wens in vervulling
Met deze bijzondere opvallende modellen komt Fast Rider tegemoet aan een grote wens van fervente fietsgebruikers en -liefhebbers. Want of het nu gaat om boodschappen doen, toeren, vakantie of woon-werk verkeer, voor elk fietsmoment komt een van deze schoudertassen goed van pas. Dus het overhevelen van boodschappen, papieren of bijvoorbeeld kleding van de ene in de andere tas is nu voorgoed verleden tijd. Je kunt ze zo van je schouder op de fiets hangen. Bovendien zijn ze volgens de laatste modetrends en technologieën ontwikkeld en geproduceerd.

Hou je het toch liever bij het dubbele "traditionele" fietstas model, dan is dit model voor de liefhebber ook in deze hippe uitvoering beschikbaar. Verkrijgbaar bij de betere fietsvakhandel en speciaalzaken. Verkoopadviesprijzen: v.a. E 26,95 (shopper) tot E 42,95 (dubbele tas). Voor meer informatie: Hesling Products, tel. (0412) - 406410 of www.fastrider.nl
*