Politie Zeeland


---


O-137-2007. Ruit vernield
Zondag rond 22.15 uur is er in Nieuwdorp aan de Havenweg een ruit vernield van een woning.
Het raam aan de voorzijde van de woning is ingegooid met een trottoirtegel. Het schadebedrag is nog niet bekend.

Z-138-2007. Softdrugs in beslag genomen
In de nacht van zondag op maandag is in Terneuzen bij drie bestuurders softdrugs in beslag genomen.
In de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen is bij een verkeerscontrole van twee Belgische bestuurders 2,5 gram hash en 5 gram weed in beslag genomen.
In de Binnenvaartweg in Terneuzen is bij een verkeerscontrole 10 gram weed in beslag genomen van een Belgische bestuurder.

Z-139-2007. Tasjesroof
Afgelopen zondag is in de Hulsterloostraat in Nieuw -Namen tussen 21.25 uur en 21.35 uur een vrouw beroofd van haar handtas.
De 70-jarige vrouw uit de gemeente Hulst liep samen met haar vriendin in de Hulsterloostraat toen plotseling een man haar sloeg en haar handtas pakte. Haar vriendin wilde haar te hulp schieten maar werd door de man geduwd en viel op de grond. De portemonnee die ze in haar hand had viel ook op de grond en werd door de overvaller opgeraapt waarna hij zich uit de voeten maakte. Beide dames zijn opgevangen door een buurtbewoner in afwachting van de politie.

W-140-2007.Aanrijding twee personenauto's
Maandag om 07.20 uur heeft er op de kruising Vrouwenpolderseweg/Lepelstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's.
Een 52-jarige bestuurster uit de gemeente Veere verleende geen voorrang aan de haar op dezelfde weg tegemoetkomende 42-jarige bestuurster uit de gemeente Dirksland terwijl zij de Lepelstraat in wilde rijden. De 52-jarige vrouw is met buikklachten naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. De 42-jarige raakte gewond aan buik en hoofd. Beide auto's zijn totaal vernield.

---- --