Ingezonden persbericht


Stonesoft versterkt team Benelux


* Geert Verstraeten, Pre-Sales Engineer

* Geert Deschoolmeester, Direct Touch Sales Executive

Parijs, Frankrijk - 15 januari 2007 - Stonesoft, leverancier van geïntegreerde netwerkbeveiligingsoplossingen en Business Continuity, heeft Geert Verstraeten als Pre-Sales Engineer en Geert Deschoolmeester als Direct Touch Sales Executive benoemd voor de Benelux. Deze benoeming is in lijn met het streven naar een nieuwe dynamiek en de herpositionering van Stonesoft in de Benelux dat is ingezet sinds Léonard Dahan aantrad als Algemeen Directeur Benelux en Frankrijk.

Geert Verstraeten, Pre-Sales Engineer

De opdracht van Geert Verstraeten is het in kaart brengen van de gebruikersbehoeften, het begeleiden van de installaties, het beheren van de klantenaccounts en het organiseren van technische workshops in samenwerking met de partners van het bedrijf. Ook is het zijn doelstelling de betrekkingen met de bestaande klanten te intensiveren en te versterken in de Benelux.

"Ik ben verscheidene jaren betrokken geweest bij de beveiliging van grote spelers in deze sector en heb ruime ervaring opgedaan met het oplossen van de verschillende problemen waarmee de meeste ondernemingen worden geconfronteerd als ze hun gegevens en netwerken beveiligen. Dit is het juiste moment om mijn kennis in dienst te stellen van de klanten van Stonesoft," aldus Geert Verstraeten.

Geert Verstraeten startte in 1995, na het behalen van zijn masterstitel in de elektrotechniek, zijn carrière als systeemarchitect en vervolgens als systeembeheerder. In 1998 zette hij zijn loopbaan voort als ERP-consultant en in 1999 werd hij accountmanager bij IT Software. Verstraeten bekleedde daarna de functie van beveiligingsconsultant bij NOXS België en Dimension Data Belgium.

De afgelopen vijf jaar was Geert Verstraeten als Pre-Sales Engineer werkzaam bij Check Point Software Technologies Benelux.

Geert Deschoolmeester, Direct Touch Sales Executive

Geert Deschoolmeester zal de relaties met de verschillende partners en exclusieve resellers versterken, de klantenportfolio ontwikkelen en de verschillende dossiers opvolgen.

Als ingenieur elektronica begon Geert Deschoolmeester zijn carrière in 1981 in de sector van het openbaar vervoer, waarna hij bij Ascom Hasler te werk is gegaan. Van 1984 tot 2005 was hij als Direct Touch Sales Executive werkzaam bij achtereenvolgens Hewlett-Packard, Nokia Networks, Cisco Systems, Logica en Dimension Data Belgium. Een master opleiding in project management geeft Geert Deschoolmeester een perfect zicht over totale projecten. Voor zijn overstap naar Stonesoft werkte hij bij Avaya als EMEA region Account Manager.

"Toen ik voor de Benelux aan de slag ging, was het primaire doel ons team daar te versterken," zegt Léonard Dahan, Algemeen Directeur Benelux en Frankrijk van Stonesoft. "Geert Verstraeten beschikt over uitgebreide kennis en kundigheid op het gebied van beveiliging. Hij zal de aanwezigheid van Stonesoft in de Benelux versterken en onze plaatselijke teams ondersteunen. Geert Deschoolmeester is in staat met zijn uitmuntende kennis van kleine en grote bedrijven en van de verschillende spelers die actief zijn in de beveiligingssector van de Benelux, een aanzienlijke bijdrage aan de zichtbaarheid en bekendheid van Stonesoft te leveren."

Over Stonesoft

Stonesoft Corporation is een leverancier van geïntegreerde netwerkbeveiligingsoplossingen en Business Continuity. Het aanbod van Stonesoft beantwoordt perfect aan de eisen van grote en middelgrote ondernemingen die een kwalitatieve netwerkbeveiliging en beschikbaarheid van de communicatie verwachten, met een lage TCO, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en de beste 'Return On Investment' (ROI). De oplossing StoneGate(TM) Security Platform bestaat uit een firewall, een VPN en een IPS beschikbaar als centraal beheerde appliance of open-server software voor multi-site bedrijven.

Stonesoft Corporation, opgericht in 1990, is een internationale groep met haar mondiale hoofdzetel in Helsinki (Finland), haar Amerikaanse zetel in Atlanta (Georgia, VS) en haar Aziatische zetel in Singapore. De kantoren van Stonesoft Frankrijk zijn gevestigd in Parijs en het R&D-centrum bevindt zich in Sophia Antipolis bij Nice.

Meer informatie over Stonesoft Corporation, de producten en diensten is te vinden op de website www.stonesoft.com of via de persdienst.

Perscontact

Jan Robijns

Open2Europe

+33 1 55 02 14 69

j.robijns@open2europe.com