Dremefa live met nieuw ERP Systeem : Infor ERP LN


VEENENDAAL, 20070115 -- Sinds 8 januari is Dremefa operationeel met Infor ERP LN. Na een inspanning van slechts 4 maanden is Dremefa succesvol gemigreerd van Infor Baan IV naar Infor ERP LN.

Dremefa heeft gekozen voor de nieuwe Infor ERP LN software om zijn gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de perfecte ondersteuning van productie- en assemblageprocessen. Infor ERP LN heeft er tevens voor gezorgd dat Dremefa afscheid kon nemen van het historisch gecre?erd maatwerk. Om het bedrijfsproces optimaal te kunnen sturen door verbeterde managementinformatie is IQBS Business Intelligence voor Infor ERP LN ge?mplementeerd.

Na een uitgebreid selectietraject is de keuze gevallen op Korade als implementatiepartner. De redenen hiervoor kunnen Ren? Wolsink, Algemeen Directeur en Frans Brackel, Logistiek Manager van Dremefa duidelijk aangeven: "Korade levert uitstekende support niet alleen op papier maar met name als het er echt op aan komt. In combinatie met de goede Infor ERP LN referenties, de professionaliteit / senioriteit van de consultants en de vlijmscherpe prijs/kwaliteit verhouding is een keuze dan makkelijk te maken".

Over Dremefa BV:
Dremefa (www.dremefa.nl) is een familiebedrijf met een historie van ruim 50 jaar. Het bedrijf beschikt over een kunststofspuitgietafdeling, metaalstamperij, gereedschapmakerij en een assemblageafdeling. De logistieke handelingen worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Circa 95% van de Dremefa producten wordt in eigen huis vervaardigd. De hoofdactiviteit van Dremefa is het produceren van fiets kinderveiligheidstoeltjes (Bobike). Met haar uitgebreide machinepark en diversiteit aan afdelingen produceert Dremefa tevens producten voor derden zoals bermpalen, regenpijpbeugels, kettingspanners etc.

Over Korade BV:
Korade (www.korade.nl) is een klantgerichte ICT dienstverlener met een focus op ERP dienstverlening rondom de Infor Baan & ERP LN producten. Korade is in Nederland ??n van de twee grootste Infor dienstverleners, gebaseerd op het aantal consultants alsmede het loyale klantenbestand. De organisatie onderscheidt zich door jarenlange ervaring en resultaatgerichte werkwijze. Korade heeft een zeer uitgebreide ervaring in zowel de uitvoering van migraties alsook de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op deze wijze levert Korade een maximale bijdrage aan de doelstellingen van klanten.





Korade BV