Ingezonden persbericht


Persbericht

Egmond aan Zee, 13 december 2006

Maase en Chepkemei verdedigen titel bij uitverkochte Egmond Halve Marathon

Zondag 14 januari 2007 zal de Keniaanse Susan Chepkemei in de Noord-Hollandse kustplaats Egmond aan Zee de uitdaging aangaan revanche te nemen op Kamiel Maase. Met een historisch minimaal tijdsverschil van slechts 1 seconde won Maase vorig jaar de traditionele man/vrouw wedstrijd bij de Egmond Halve Marathon. Organisator Le Champion slaagde er ook nu in beide titelverdedigers vast te leggen voor de 35e jubileumeditie.

Uitverkocht!
De populariteit voor de nieuwjaarsklassieker is dit jaar groter dan ooit. Nooit eerder was het maximum aantal startbewijzen van 12.500 zo vroeg uitverkocht. De duizenden lopers nemen het in Egmond niet alleen op tegen elkaar, maar zullen ook op de proef worden gesteld door de immer wisselende weersomstandigheden en het zware parcours over het strand en door duinen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------EINDE PERSBERICHT-------------------------------------------------------------------------------------------

Noot aan de redactie (