Dienstenbond CNV

Bijeenkomst Platform Beveiliging Luchthavens
15-12-2006

De werkdruk op de luchthavens wordt steeds hoger en de verantwoordelijkheid van de beveiligers neemt steeds meer toe. Het lijkt of er voor beveiligingsmedewerkers op de luchthavens steeds meer knelpunten ontstaan. CNV Dienstenbond wil daarom graag in contact komen met de leden die werkzaam zijn in de luchthaven beveiliging. Er wordt een ledenvergadering georganiseerd op 12 januari aanstaande.

Om goed voor uw belangen op te kunnen komen hebben we van u informatie nodig. Uw verhaal is van groot belang. Naast uw arbeidsomstandigheden spelen er ook nieuwe ontwikkelingen in de CAO VPB.

CAO
Met de beveiligingsbedrijven is afgesproken dat op korte termijn alle luchthavenbeveiliging onder de CAO komt te vallen. Dat zou het einde betekenen van de CAO G4S Aviation (vroeger FAS). Toch spelen er in de luchthaven beveiliging specifieke zaken die niet met een object of mobiel surveillance zijn te vergelijken. Neem bijvoorbeeld de HRF toeslag die nu in de CAO G4S is opgenomen, of functies die alleen op de luchthaven voorkomen. Hoe moeten we daarmee omgaan?Graag horen we uw ideeën en wensen.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 12 januari op het Hoofdkantoor van CNV Dienstenbond in Hoofddorp. Het adres is Polarisavenue 175. We starten om 10.00 uur en de bijeenkomst eindigt uiterlijk om 13.00 uur. Voor een lunch zal door ons worden gezorgd. Uw komst naar de ledenvergadering stellen we zeer op prijs. Graag zien we uw aanmelding voor 5 januari 2007 tegemoet. U kunt uw deelname aanmelden bij Sandra Rijken via s.rijken@cnvdibo.nl of telefonisch via nummer 023-5670686.

Meer weten
Neem voor vragen over deze Info contact met de onderhandelaar namens CNV Dienstenbond, Steffe Bak via e-mail s.bak@cnvdibo.nl of bel 035-6460580.

Tenslotte
Verspreiden of kopiëren van deze tekst is prima. Collegas die nog geen lid zijn kunnen vrijblijvend een informatiepakket opvragen via telefoonnummer 023-5651052.