AutoRai

Daihatsu Terios nu verkrijgbaar vanaf 17.749 euro

(1/12/2007)
Daihatsu heeft voor het jaar 2008 ambitieuze groeiplannen. Bij de realisatie van deze groei is voor de Terios een belangrijke rol weggelegd. Daarom heeft Daihatsu besloten de prijs van de compacte SUV aan te passen. Per direct is de Daihatsu Terios verkrijgbaar vanaf 17.749 euro.
Steeds meer mensen waarderen het hogere rijcomfort en het lagere geluidsniveau van een auto met automatische transmissie. Ook de meerprijs voor automatische transmissie is aanzienlijk verscherpt, waardoor de vanaf-prijs van een Terios Automaat nu ⬠18.748,- bedraagt.

Zuinige SUV
Schijnbaar tegenstrijdige eigenschappen zijn in de Terios succesvol samengevoegd. De Terios combineert de kracht en de robuuste uitstraling van een SUV met het gebruiksgemak en het comfort van een compacte auto. Hoewel de buitenafmetingen gering zijn, beschikt de Terios over een aanzienlijke binnenruimte. Door zijn 1.5 liter benzinemotor is Daihatsuâs compacte SUV zuinig in verbruik. Met een CO -uitstoot van 176 gram per kilometer is de Terios bovendien de minst milieubelastende auto in de SUV-klasse.