BedrijfsautoRAI

Dertigste Scania voor Jebezo Transport

(1/12/2007)
Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft de heer Jan Bijkerk van Jebezo Transport te Hasselt de sleutels in ontvangst genomen van de dertigste Scania in het wagenpark van de Overijsselse transporteur. Deze Scania trekker, van het type R420LA4X2MNA, is naast de luxe en ruime Topline cabine uitgerust met de zuinige 420 pk EGR motor. Tijdens deze ceremonie kreeg Jan Bijkerk, in het bijzijn van zijn zoons Jacko en Hielke, van Transport en Logistiek een onderscheiding omdat hij in zijn leven totaal zoân 4.500.000 kilometer achter het stuur had gezeten. Het voertuig is afgeleverd door de Scania dealer te Zwolle.

De actuele vloot van Jebezo bestaat uit 12 Scaniaâs. Het bedrijf is gespecialiseerd in het transport van lijm voor de tapijtindustrie en de aanvoer van grondstoffen hiervoor in tankopleggers. Jebezo is leverancier van een aantal grote tapijtfabrikanten.

De belangrijkste reden voor Jebezo om wederom voor Scania te kiezen is de goede relatie die met de Zwolse dealer bestaat en het feit dat de Scania voertuigen zonder AdBlue aan de Euro 4 norm voldoen.