12.01.2007 / 11:01 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: The amsterdam dungeon

The amsterdam dungeon


Het nieuw gekozen mini-bestuur van directeuren van the Amsterdam Dungeon is de uitdaging aangegaan om de nieuwe show in de attractie aan het Rokin zo eng mogelijk te maken.

Afgelopen zaterdag hielden de acht directeuren van het 'Junior Scream Team' hun eerste bestuursvergadering. Hierin beoordeelden zij de griezelige plannen van de Dungeon Bazen.

Ondanks dat Nederland's meest angstaanjagende attractie pas 1 jaar geleden haar deuren openende, is toch besloten om 150.000 Euro te investeren om een bezoek nog huiveringwekkender te maken.

Om ervoor te zorgen dat de bezoekers de ultieme geestverschijning beleven, is het Junior Scream Team in het leven geroepen. Zij zullen ertoe bijdragen dat zelfs de moedigste persoon de nieuwste show spectaculair en angstaanjagend zal vinden.

General Manager Wybo Wijnbergen was overrompeld door de gruwelijke fantasieën van de jongeren. Zij waren geselecteerd om de angstaanjagende verhalen en foto's die ze hadden ingezonden.

'Ik heb nog steeds nachtmerries van de bestuursvergadering!', grapt Wybo. 'Sommige ideeën waren simpelweg ongelooflijk en we gebruiken er zeker een paar voor de nieuwe show.'

De 6 meiden en 2 jongens in de leeftijd van 12 tot 14 jaar hebben een tour gedaan in de Dungeon, zijn compleet in de make-up gezet en hebben de acteurs ontmoet voordat dat ze begonnen met de officiële bestuursvergadering.' De jongeren gingen er zo in op, dat zij er zelfs op stonden om in hun enge kostuums en make-up te lunchen bij McDonald's!

De 13-jarige Sade, die deel uitmaakt van het Scream Team, was ontzettend enthousiast over haar dag bij de Dungeon. 'Het was geweldig, we werden echt als belangrijke directeuren behandeld', vertelt Sade. 'De Dungeon was super en ik kan niet wachten om de nieuwe show te zien, waarin hopelijk onze ideeën zijn verwerkt.'

Het Junior Scream Team komt weer bij elkaar op zaterdag 3 februari. Het Management van The Amsterdam Dungeon zal dan de nieuwe show waaraan zij hebben meegeholpen laten zien. Deze zal officieel geopend worden op 15 februari.

24)
For any more information please contact Wybo Wijnbergen on wybo.wijnbergen@merlinentertainments.biz or 0031 20 5308530.