Ingezonden persbericht



---


Son, januari 2007

MSI onthult de kracht van innovatie op International Consumer Electronics Show 2007

MSI, Micro-Star International, leider en vernieuwer in de ontwikkeling van computer componenten en consumentenelektronica presenteert een uitgebreid assortiment tijdens de International Consumer Electronics Show (CES) 2007 in Las Vegas. MSI is aanwezig van 8 tot en met 11 januari in stand 71836 Sands Expo & Convention Center.
Tijdens de CES van dit jaar presenteert MSI meerdere innovatieve producten. De tentoonstelling is bedoeld om de consument een impressie te geven van de aankomende entertainmentproducten en computertechnologie. Eén van de producten die gepresenteerd wordt is de MSI D320; deze mobiele tv maakt het mogelijk om programma's te ontvangen, uitgezonden met de DVB-T standaard. Daarnaast worden ook twee nieuwe MP3-spelers gepresenteerd, de MSI P660 die 70 uur continu kan afspelen en de MS-5552 gekenmerkt met geïntegreerde Bluetooth connectiviteit en als GPS-ontvanger voor multimedia. De MSI VDP Box is ook één van de innovatieve producten die consumenten meer draadloze vrijheid levert met Bluetooth, waarmee videobestanden op verschillende locaties bekeken kunnen worden. MSI D320 DVB-T Ontvanger: mobiliteit en digitaal tv Thuis, bij het zwembad, in het park of op reis; de MSI D320 is jouw mobiele tv- ontvanger. Dit product biedt de oplossing voor de televisieliefhebber die geen enkel programma wil missen. Door het kleuren TFT-scherm kan men ongestoord genieten van verschillende programma's zolang de signaalontvangst voldoende is. Bovendien ontvangt deze mobiele tv "free-to-air" digitale signalen in de Europese DVB-T regio's. De signaalontvanger blijft signalen ontvangen zelfs op een snelheid van 120 km/u. Verder ondersteunt dit product EPG (Electronic Program Guide), digitale teletekst en heeft een automatische scanfunctie. Daarnaast kan dit product
---

bediend worden met een afstandbediening en aangesloten worden op een AV-ingang

voor onbeperkt kijkplezier.

Bluetooth MP3-speler: onbegrensd luisterplezier
MSI presenteert tijdens de CES haar meest recente nieuwtje op het gebied van Bluetooth MP3-speler: de MS-5552. Geschikt voor de Bluetooth klasse II specificaties om hogere flexibiliteit in mobiliteit en vrijheid te garanderen. De geraffineerde aluminium behuizing van hoogwaardig kwaliteit en zijn compacte ontwerp zorgt voor eem unieke uitstraling heeft. Het is ontworpen met doordachte details zoals touchpad toetsen en gebruiksvriendelijke navigatiemogelijkheden. Ergonomisch ontworpen om gemakkelijk in de hand te liggen en een opmerkelijke design om continu entertainment te verzekeren. Het gebruiksgemak kenmerkt zich door de design en de navigatie door de menu's en afspeellijst waarmee bediening met één hand voldoende is. MSI P660 MP3-speler: eindeloos luisterplezier
De MSI P660 is een complete en mobiele multimedia product dat uren aan luisterplezier mogelijk maakt. Ontworpen om jouw muziek mee te nemen voor onderweg. Deze speler kan eenvoudig 70 uur continu afspelen. De speler wordt ook gekenmerkt met een opvallend OLED (Organic Light Emitting Diode) display die zuiniger is dan gebruikelijke LCD displays.
MSI VDP Box: verzenden van videobestanden door Bluetooth De MSI VDP Box kan verbonden worden met de tv of videoprojector door de RCA- aansluiting. Met de geïntegreerde Bluetooth functionaliteit kunnen 3GP en MP4 bestanden ontvangen worden van mobiele telefoons, notebooks, PDA's, digitale videocamera's etc. Dit product kan duidelijk videobestanden weergeven op tv en ondersteunt verschillende opname- en afspeelformaten. Het beeld en geluid zijn bijzonder goed, en gebruiksgemak is gegarandeerd omdat er geen drivers of aanvullende software benodigd zijn. Dit apparaat voorziet in een nieuwe kijkervaring voor opnames gemaakt met mobiele telefoons, digitale videocamera's etc. Dit product is licht en mobiel om thuis, op kantoor of op bezoek videobestanden te kunnen delen en af te spelen op een groter scherm.

---

MSI Star Finder: persoonlijke navigatie en entertainment

Tijdens de tentoonstelling presenteert MSI de nieuwste Star Finder. Het 4-inch scherm met hoogwaardige beeldkwaliteit geeft de route en actuele verkeersinformatie weer. Gebruikers kunnen met de TMC (Traffic Message Channel) functionaliteit files vermijden, de TMC-ontvanger haalt actuele verkeersinformatie binnen waarmee automatisch snellere routes gepland kunnen worden. Bovendien is het GPS systeem uitgevoerd met SD/ MMC uitbreidingssleuven en een USB poort om aanvullende routekaarten in te voeren. Daarnaast kan MP3 en WMA muziek worden afgespeeld en JPEG fotobestanden worden weergegeven. De MSI Star Finder is beslist de ideale reiscompagnon voor routenavigatie en entertainment onderweg.
MSI Media Live: thuis pc voor "digital entertainment" De MSI Media Live is een barebone media center voor een bijzondere computerervaring. Gekenmerkt door alle multimedia systeemeigenschappen zoals het bekijken van foto's op tv, cd's en dvd's afspelen, beheren van muziek-, foto- en videobestanden. Uiteraard is het ook mogelijk om op het internet te surfen. De MSI Media Live ondersteunt AMD 64 dual-core processoren en bovendien Windows® Vista Ready.
MSI Crystal Collection: Crystal Notebooks
De meest recente en stimulerende innovatie is de serie van Crystal Notebooks. MSI blijft de consumenten verrassen, ditmaal met notebooks gekenmerkt door onder andere een exclusieve kristallen ring. Deze ring bestaat uit 120 Swarovski kristallen en het exterieur is verfraaid met een glansrijke pianolak. De samenstelling van de kristallen en de kleur is een eenwording van een moderne verschijning en mobiliteit. De MSI Megabook M677 en Megabook S300 Crystal Edition staan voor een bijzondere stijl en straalt ook de unieke persoonlijkheid van zijn eigenaar uit.
---

MSI HATO Notebook: voor jouw gezondheid!

De MSI HATO (Heartbeat Audition Transceiver On-the-go) notebook is ontworpen om je eigen elektrocardiogram te volgen en op te nemen. Hiermee kan eventueel een medische specialist via internet ieder moment de resultaten raadplegen ten behoeve van de behandeling. De MSI HATO Notebook kan de ECG signalen opslaan op een professioneel kwaliteitsniveau. Gebruikers kunnen de meeste tests zelf beheren en levert meer individuele vrijheid. Tegelijk is het mogelijk dat de medische specialist toeziet op de gezondheidstoestand. Toezien op de gezondheid is de beste manier om het hart gezond te houden. MSI wil een actieve rol spelen om een gezond leven te bevorderen. Voor een virtuele rondleiding van MSI op de CES 2007 bezoek dan: http://live.msi.com.tw.
Over MSI
Micro-Star International is trots op 20 jaar ervaring in ontwerpen en produceren van hoogwaardige IT-producten. Het assortiment van MSI bevat moederborden, videokaarten, notebooks, consumentenelektronica, barebones, netwerk- en server producten, en overige randapparatuur. Met ISO 9002 en ISO 14001 gekwalificeerde productiefaciliteiten leveren MSI producten ultieme prestaties, betrouwbaarheid en toenemende productiviteit. De producten worden gedistribueerd door vestigingen gevestigd Taiwan, Verenigde Staten, Duitsland, Japan, Frankrijk, China, Zuid-Korea, Australië, Verenigd Koninkrijk, Polen, Rusland, en Nederland. Voor verdere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: Mystar Computer BV
Ilona van Poppel, Marketing Communication Officer
TEL: + 31 40 267 66 33 / FAX: +31 40 267 66 22
E-mail: ilona@msi-computer.nl ; Internet: www.msi.com.tw //// Einde Persbericht ////
---


---- --