Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

UNIEKE LOCATIE MET UITGEBREIDE FACILITEITEN EN INFORMELE SFEER...

HOTEL BEETHOVEN SLUIT ZICH AAN
BIJ HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE

Hiversum, januari 2007.Hampshire Hospitality & Leisure staat inmiddels bekend om haar snelle uitbreiding met bijzondere hotels. Nieuwste aanwinst is Hampshire Hotel - Beethoven, gesitueerd aan één van de fraaiste winkelstraten in Amsterdam Zuid. Vlakbij het dynamische (zaken)centrum met de RAI, de ring, station Zuid, het WTC en de grote kantoren aan de Zuid as. Vooral zakenlieden en veeleisende toeristen bezoeken het hotel graag en waarderen de internationale stijl, gecombineerd met een warme, intieme Hollandse sfeer. Met de grondige renovatie - afgerond in het voorjaar - én het nieuwe samenwerkingsverband krijgt Hampshire Hotel - Beethoven een nóg sterkere identiteit.

Dichtbij het (zaken)centrum

Of het nu voor zaken of voor louter plezier is, Hampshire Hotel - Beethoven biedt een vriendelijke service en een persoonlijke bediening in de nabijheid van hét (zaken)centrum van Amsterdam: aan de Beethovenstraat en op slechts enkele minuten afstand van de RAI, de ring, station Zuid, het World Trade Center (WTC) en de Zuid as. Met bovendien een snelle verbinding voor de deur naar het stadscentrum met musea, theaters, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Ook stopt de Airport Shuttle Bus elk half uur voor het hotel.

Ingesteld op de zakenman

Hampshire Hotel - Beethoven ademt een klassiek/moderne sfeer uit. De rustige kamers zijn compleet ingesteld op de zakenman die temidden van dynamisch Amsterdam goed zaken wil doen. Alle 52 rookvrije royale kamers zijn voorzien van warme tinten, comfortabele stoffen en luxe voorzieningen. Er is een Wi-Fi draadloos netwerk en een fax en kopieerapparaat beschikbaar, alsmede een wasserij en een stomerij.

Mooie samenwerking

Directrice mevrouw Hamburg-Tepes is blij met de aansluiting bij Hampshire Hospitality & Leisure: "Deze hotelketen heeft een fantastische club van enthousiaste hoteleigenaren van relatief kleine hotels met een grote uitstraling. Ook de werkwijze van Hampshire spreekt mij aan. Er is veel bespreekbaar, we hebben dagelijks contact en er is ruimte voor eigen inbreng. Ons hotel staat open voor de nieuwe initiatieven van Hampshire en kijkt uit naar een mooie en vruchtbare samenwerking."

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.