Ingezonden persbericht


Laren, 10 januari 2007

NIEUW OP TIEN: STENDERS LATE VERMAAK

Donderdag 11 januari a.s. om 22.00 uur start op Tien een nieuwe 'muzikale comedy quiz': STENDERS LATE VERMAAK ('late' op zijn Engels uit te spreken). In het door Rob Stenders gepresenteerde programma staat muziek centraal: muziek die ooit mooi was, nooit mooi was en muziek die we misschien over 50 jaar pas weten te waarderen. Onder leiding van teamcaptains Jeroen Kijk in de Vegte en Guus Meeuwis spelen 2 teams verschillende spelrondes waarin de gehele popgeschiedenis op speelse wijze wordt behandeld. De teams strijden elke week om de 'befaamde' George Baker-beker! In de uitzending van 11 januari a.s. strijden Tanja Jess en Jochem van Gelder tegen Maud en Ron Brandsteder.

Vaste onderdelen in STENDERS LATE VERMAAK zijn onder meer Seniorenzang (welk lied zingt Mama Dikeb vandaag?), Jan Peter's Pop-weetjes (Jan Peter Balkenende stelt de vragen), de dovendisco en de Foute 40-45 (de hitlijst met de meest foute platen ooit).

Op www.stenderslatevermaak.tv is veel extra informatie en videomateriaal te vinden. Bovendien kun je via deze site je eigen foute plaat voor de Foute 40-45 opgeven.

STENDERS LATE VERMAAK, vanaf 11 januari iedere donderdag te zien op Tien, na VAN SPEIJK!

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.
---