Broekhuis als eerste ICT-trainingsbureau ISO-gecertificeerd

Broekhuis


-Persbericht-

Broekhuis als eerste ICT-trainingsbureau ISO-gecertificeerd

Utrecht, 11 januari 2007
Broekhuis Training Groep heeft als eerste ICT-trainingsbureau het ISO 9001-2000- certificaat ontvangen. De ISO-certificering volgt na een extern onderzoek door Lloyds Register of Quality Assurance (LRQA).

Broekhuis Training Groep krijgt het ISO-certificaat voor zowel het leveren van IT-trainingen als het uitgeven van IT-cursusmateriaal. Pita van Arkel, directeur Broekhuis Training Groep, ziet de certificering vooral als een bewijs dat Broekhuis in staat is om continu kwaliteit te kunnen leveren aan de opdrachtgevers: 'Broekhuis kiest voor maatwerktrainingen, zodat we onze opdrachtgevers het gewenste resultaat in een efficiënt tijdsbestek kunnen bieden. Maatwerk vraagt om een goede kwaliteitsborging.'

ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde standaard voor goed bedrijfsmanagement, gericht op de consistente levering van producten en diensten naar de kwaliteitseisen van klanten.

Over Broekhuis Training Groep
Broekhuis ontwikkelt al meer dan 21 jaar haar eigen visie op ICT-trainingen. Een visie die doelstellingen van de organisatie, wensen en eisen van de cursist combineert. Om onze hoge kwaliteitseisen te waarborgen, ontwikkelen wij al sinds 1985 - als enige opleidingsinstituut in Nederland - ons eigen cursusmateriaal. De leermethode en de modulaire opzet staan garant voor een hoog trainingsniveau.

21)