Ingezonden persbericht


Persbericht


11 januari, 2007

Avanade breidt team van Solution Developers verder uit ~ Sander Vogelaar en Maurice Peters treden in dienst bij Avanade Nederland ~

Avanade, het internationale consultancybureau voor Microsoft-oplossingen, heeft per 1 december 2006 Sander Vogelaar en Maurice Peters aangesteld als Solution Developers. Sander Vogelaar is in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerpen van ICT-oplossingen die bijdragen aan het succes van de klant en Avanade. Peters gaat zich richten op zijn taak om samen met de klant effectieve oplossingen te ontwikkelen gebaseerd op de Microsoft-technologie.

Voordat Sander Vogelaar in dienst trad bij Avanade was hij werkzaam als senior Software Developer bij Atos Origin. In deze functie was hij verantwoordelijk voor applicatie-ontwikkeling bij klanten als Interpolis en de politie Amsterdam Amstelland. "Ik heb gekozen voor Avanade, omdat ik wil deelnemen aan uitdagende projecten met een internationaal karakter", aldus Vogelaar. "Daarnaast beschikt Avanade over een groot kennisnetwerk waar ik veel kennis kan opdoen."

Maurice Peters is afkomstig van Centric. Als technisch ontwerper was hij onder andere verantwoordelijk voor het bouwen van een Midoffice-oplossing voor de gemeentelijke overheid en heeft hij mede het webplatform voor TUI Nederland ontworpen en gebouwd. Peters: "Ik verwacht dat ik in deze functie mijn kennis steeds verder kan verdiepen. Met deze kennis kan ik de klant tijdens projecten van het juiste advies en een doeltreffende oplossing voorzien."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Avanade
Avanade is het enige internationale consultancybureau voor IT-oplossingen dat enkel gebruik maakt van het Microsoft-platform om winstgroei bij organisaties te realiseren. Met behulp van oplossingen die verder gaan dan de Microsoft-technologieën helpt Avanade ondernemingen bij het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het herinvesteren in innovatie om concurrentievoordeel te vergroten. Avanade-consultants leveren kwaliteit door uit te gaan van de individuele eisen van de klant, de planning en het budget. Zij combineren inzicht, innovatie en het talent van Avanade-consultants wereldwijd. In minder dan zes jaar is Avanade uitgegroeid tot 39 vestigingen in 21 landen met ruim 5.000 medewerkers. Avanade heeft in het fiscale jaar dat eindigde op 30 september 2005 een omzet 387 miljoen dollar behaald. Voor meer informatie kijk op: http://www.avanade.nl

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29

5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com