Digitale Gemeente Houten

Wethouder Teeuwen en burgemeester Lamers gaan samen chatten met jongeren

woensdag 10 januari 2007 - Bron: Gemeente Houten

Wethouder Nicole Teeuwen houdt sinds oktober regelmatig chatsessies met jongeren, over allerlei onderwerpen. Bijzonder is dat bij de eerstvolgende chatsessie op 11 januari, burgemeester Cor Lamers aanschuift. Samen zijn ze van 19.30 tot 20.00 uur online om met jongeren van gedachten te wisselen over het thema: veiligheid en jongeren in Houten.

De gemeente heeft inmiddels wat ervaring met de chatsessies met jongeren en het blijkt dat ze de wethouder goed weten te vinden. Op 23 november heeft de wethouder bijvoorbeeld samen met de theaterdirecteur gechat en dat was een drukke avond. Wethouder Teeuwen: "ik ben blij dat de burgemeester wil meedoen met het chatten. Het thema veiligheid is een belangrijk speerpunt in het actieprogramma van het college, dus we willen graag weten hoe jongeren daarover denken".

Wil je meepraten aanstaande donderdag 11 januari, log dan in via MSN en voeg wethoudernicole@hotmail.com toe aan je contactpersonen.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).