Ingezonden persbericht

Persbericht

5 januari 2007

Win een dagtour in een karakteristieke 2cv:
Huureeneend.nl staat op de vakantiebeurs!

Amsterdam - Huureeneend.nl staat van 9 t/m 14 januari op de vakantiebeurs. Op de stand van Huureeneend.nl staan twee blinkende 2cv's. Bezoekers kunnen een dagtour door prachtige gebieden in Noord-Holland winnen. Dakje open, wind door je haren ...Echt genieten!

Bezoekers van de vakantiebeurs kunnen op de stand sentiment ophalen door in de 2cv te gaan zitten en terug te denken aan de vroegere vakanties in deze karakteristieke auto. Daarnaast kan men meedoen aan een wedstrijd om een dagtour in een 2cv te winnen.

Met Huureeneend.nl bieden jonge ondernemers Mark Hukema en Rien Tilstra vakanties en dagtochten aan in een 2cv. De vakantiebeurs moet zorgen voor een vliegende start van de sinds 1 januari 2007 overgenomen bedrijfsactiviteiten. Mark Hukema: "Het concept van Huureeneend.nl is al een tijdje succesvol. Wij gaan verder met dit concept, maar we doen meer. Onder de naam Route Provencale gaan we 2cv vakanties in Nederland, België én Frankrijk aanbieden." Rien Tilstra: "Onze arrangementen bieden een mix van avontuur en ouderwets genieten van rust en ruimte. Het rijden door prachtige landschappen in een 2cv met het dak open is een beleving!"

De stand van Huureeneend.nl is te vinden in hal 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. De vakantiebeurs duurt van 10 t/m 14 januari 2006.

Meer informatie:

- Op 9 januari 2006 vindt er de vakdag plaats. Mark Hukema en Rien Tilstra zijn namens Huureeneend.nl én Route Provencale beschikbaar voor een persoonlijke reactie.
- Neem voor meer informatie contact met ons op: Mark Hukema & Rien Tilstra: info@routeprovencale.nl of 06-4532 0039 (Rien), 06-4302 6271 (Mark).

Factsheet
Huureeneend.nl op de vakantiebeurs

Organisatie
Huureeneend.nl is gespecialiseerd in het verhuren van klassieke 2cv's.

Onder de naam Huureeneend.nl worden 2cv's verhuurd aan bedrijven en particulieren die voor een dagje willen genieten van deze speciale oldtimer. Met open dak en de wind door de haren genieten de klanten van Huureeneend.nl van de mooiste weggetjes in Noord-Holland die door Huureeneend.nl worden aangeboden. Zie ook: www.huureeneend.nl

De ondernemers
Mark Hukema en Rien Tilstra zijn twee jonge ondernemers die het bedrijfje Huureeneend.nl sinds kort hebben overgenomen. Mark en Rien willen de activiteiten van Huureeneend.nl uitbreiden met arrangementen onder de naam Route Provencale.

Met Route Provencale willen Mark en Rien korte vakanties met een 2cv organiseren door de mooiste gebieden in Nederland, België en Frankrijk. De geheel verzorgde arrangementen van Route Provencale variëren van een weekend tot een week en voeren langs bijvoorbeeld de Friese Elfsteden, rond het IJsselmeer, het Limburgse Heuvelland of de Provence. Zie ook: www.routeprovencale.nl

Stand
Op de stand van Huureeneend.nl staan twee blinkende 2cv's. Bezoekers van de stand hebben de mogelijkheid om eventjes in de auto te gaan zitten. Klanten krijgen zo een klein beetje het gevoel van de vrijheid die het rijden in een 2cv met zich meebrengt. Onder het genot van een drankje leggen de Mark en Rien uit wat Route Provencale en Huureeneend.nl voor haar klanten kan betekenen.

Beursactie
Bezoekers van de stand kunnen meedoen aan een wedstrijd en daarmee een dag rijden in een 2cv winnen. De dag ter waarde van ¤170,- wordt aangeboden inclusief een tour langs de mooiste plekjes van Noord-Holland.

Doel en doelgroep
Doel van de beursdeelname van Huureeneend.nl is het verwerven van naamsbekendheid en het publiek laten kennismaken met de producten van Huureeneend.nl en Route Provencale. Route Provencale biedt vakanties per 2cv aan in de Franse Provence. De 2cv is bij uitstek een Frans product dat niet mag ontbreken in de Franse hal van de vakantiebeurs.

Doelgroep van huureeneend.nl en Route Provencale zijn mensen die inzien dat een vakantie of een dagje uit met een 2cv een geweldige ervaring is. Rijden met een 2cv is heel anders dan rijden met eigen Lease TDI! De doelgroep van Huureeneend.nl en Route Provencale zijn mensen die eens wat anders willen ervaren.

Waar en wanneer
Huureeneend.nl en Route Provencale staan op de vakantiebeurs van 9 tot 14 januari in hal 11 op stand 11.B.046 in de Jaarbeurs in Utrecht.