Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 8 januari 2007

Boersma Sport introduceert Kyokushin Kai: Full Contact Karate

Vanaf vandaag is het mogelijk om bij Boersma Sport in Amersfoort lessen te volgen in Karate. Het gaat om Full Contact Karate, een stijl die in het Japans Kyokushin Kai wordt genoemd. Ter kennismaking biedt Boersma Sport gedurende de hele maand januari deze lessen geheel gratis aan.

Kyokushin Kai is een harde maar eerlijke verdedigingssport. Discipline, doorzettingsvermogen maar ook respect en kameraadschap staan in deze van oorsprong Japanse trainingsvorm centraal. Kyokushin Kai wordt ook wel 'The strongest karate in the world' genoemd. Onder het motto: aan mooie technieken heb je niets als je op straat wordt aangevallen, leer je bij Kyokushin Kai weringen, maar vooral ook stoten, slagen en trappen. In elke les komen de onderdelen basistechnieken, conditietraining en gevechtstraining aan bod.

De lessen vinden plaats op maandagavond van 20.30 tot 21.30 uur en worden gegeven door zeer ervaren karatetrainers, te weten sensei Jan van de Hoek (hoofdtrainer), sensei Gino van de Hoek en sempai Tim Bruininga. Deelname is mogelijk vanaf 15 jaar.

Meer informatie en inschrijvingen via de receptie van Boersma Sport: 033 4757717 of www.boersmasport.nl. Kijk ook op www.chimofu.nl en www.nka-ifk.nl

Noot voor de redactie (