Gemeente Boekel


Start verkoop woningen Lage Schoense fase 3

In het plan Lage Schoense, fase 3, in Boekel wordt binnenkort gestart met de bouw van de eerste woningen. In opdracht van PeelrandWonen en B.V. Bouwbedrijf J.A. van Niftrik worden door B.V. Bouwbedrijf J.A. van Niftrik 16 woningen gebouwd in twee blokken van 8 woningen, waarvan 12 huurwoningen en vier koopwoningen.

De koopwoningen zijn de hoekwoningen.

Wie komt in aanmerking

De uitgifte van de koopwoningen gebeurt weer volgens de gebruikelijke methode, zoals al enkele jaren wordt toegepast. Dit geldt niet voor de huurwoningen, die op de gebruikelijke wijze door PeelrandWonen worden toegewezen.

Voor de koopwoningen kan gereageerd worden door diegenen, die op de gemeentelijke lijst staan ingeschreven voor een hoek-/tussenwoning.

Toewijzing van de woningen gebeurt daarna op volgorde van de plaats op de gemeentelijke inschrijvingslijst.

Informatie

Voor informatie over koopwoningen kunt u zich wenden tot Van den Boogaard Vastgoed, Striensestraat 9, 5241 AW Rosmalen, tel 073 - 5530603.

Voor informatie over de procedure kunt u zich wenden tot de gemeente Boekel, mevrouw A. van der Horst of de heer A. van der Vleuten.

Informatie woningen

4 koopwoningen type hoekwoning:

Koopprijs: vanaf EUR 186.200,- V.O.N. tot EUR 194.200,- V.O.N.

Perceelsgrootte vanaf 186 m² tot 223 m2

Inhoud: circa 440 m3

Woonoppervlak: circa 135 m2

Oppervlakten ruimten:


- Woonkamer/keuken circa 34 m2,


- Slaapkamer 1 circa 7,5 m2


- Slaapkamer 2 circa 13 m2


- Slaapkamer 3 circa 11 m².

Aanmelding

Wanneer u staat ingeschreven voor hoek-/tussenwoningen en belangstelling heeft voor een van de aangeboden woningen, dan kunt u zich tot 24 januari aanstaande schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel onder vermelding van "inschrijving hoekwoningen Lage Schoense 3".