Hoog bezoek voor Vakantiebeurs

Gci holland pr

PERSINFORMATIE

Hoog bezoek voor Vakantiebeurs

Schiphol, 9 januari 2007. Vandaag is de Vakantiebeurs weer van start gegaan in de Utrechtse Jaarbeurs. De beurs werd direct vereerd met bijzonder hoog bezoek... Een man van 2,21 meter liep daar rond met een opvallend rood pak en een grote rode koffer. Op zijn koffer stond de tekst: 'Ik zit beter in de Comfort Class'. Het bleek om een stunt van Martinair te gaan om de beenruimte van de 'Comfort Class' onder de aandacht te brengen.

In 2006 introduceerde Martinair de Comfort Class op intercontinentale vluchten. Wegens groot succes heeft Martinair eind 2006 ook op kortere vluchten Comfort Class geïntroduceerd. Deze klasse biedt passagiers 10% meer beenruimte dan in de standaard Economy Class. Om meer comfort nog eens te benadrukken, krijgt de passagier een extra gratis (alcoholisch) drankje en een gratis oortelefoon. Op intercontinentale vluchten en Europese vluchten langer dan 3 uur krijgt de passagier ook nog een gratis Personal Entertainment Player, met keuze uit tientallen programma's, waaronder een ruim aanbod van recente speelfilms. De upgrade wordt aangeboden voor de vaste prijs van 25 (korte vluchten) of 49 (intercontinentale vluchten) per persoon per enkele reis bovenop het standaard Economy Class tarief. Vanzelfsprekend geldt ook in de Comfort Class de vertrouwde all-inclusive service met uitstekende maaltijden, entertainment en kidsservice!

Martinair is aanwezig op de Vakantiebeurs van 9 t/m 14 januari, Hal 1 D026. De stand is onderdeel van de Caribbean Village, één van de hotspots van de Vakantiebeurs. Elk jaar worden hier tal van activiteiten georganiseerd. Dit jaar staat op het middenplein de Martinair Reisveiling voor SOS Kinderdorp Morelia in Mexico centraal. In totaal veilt Martinair 20 tickets naar de bestemmingen Miami, Mexico/Cancun, Cuba, Tobago en Curaçao. Naast de Martinair tickets leveren ook partners van Martinair en standhouders binnen de Caribbean Village een bijdrage. Meer informatie is te vinden op www.doitcaribbean.nl

Verder is de bekende Martinair limousine aanwezig met het bijbehorende promotieteam.

Stoelen zijn te boeken via www.martinair.nl, via de reisbureaus en vlak voor vertrek bij de Martinair incheckbalie.

Voor HR beeldmateriaal zie: www.jbl-online.nl/ftp/vakantiebeurs2007.zip


---
Luchtvaartmaatschappij Martinair is een internationale opererende organisatie met verschillende luchtvaartgerelateerde dochterondernemingen. Met meer dan 3500 medewerkers en een netwerk van internationale vestigingen, van Hong Kong tot Florida, is Martinair uitgegroeid van een kleine chartermaatschappij tot een Europees en intercontinentaal opererende vracht- én passagiersvervoerder met charter- en lijndiensten.

Meer dan 90 bestemmingen worden wereldwijd aangevlogen en jaarlijks bijna twee miljoen passagiers vervoerd. Binnen Europa is dat voornamelijk naar bestemmingen in het Middellandse-Zeegebied zoals Spanje, de Canarische Eilanden, Griekenland en Turkije. Intercontinentaal gaat het met name naar de Verenigde Staten, Canada, het Caribische gebied en het Verre Oosten.

---