Ingezonden persbericht


Centennial Software sluit zich aan bij SecureIT Alliance

Centennial Software, ontwikkelaar van oplossingen voor IT-governance, treedt toe tot de SecureIT Alliance. Deze organisatie helpt producenten van beveiligingssoftware om hun producten beter te laten samenwerken met het Microsoft-platform. Centennial Software gaat gezamenlijk met Microsoft en aangesloten partners klanten informeren over beveiligingsproducten. Daarnaast gaat het bedrijf via dit forum best practices uitwisselen met de overige deelnemers.

De SecureIT Alliance is opgericht als een online forum dat leden helpt bij het ontwikkelen van nieuwe innovatieve beveiligingsoplossingen. Daarnaast biedt dit samenwerkingsverband de mogelijkheid om met klanten te communiceren over oplossingen en mogelijke partnerships.

"Voor de meeste organisaties geldt dat het beveiligen van het bedrijfsnetwerk vraagt om afstemming van complexe en samenhangende elementen. Het is hierbij van groot belang dat producten goed samenwerken", stelt Gerry Albert, Platform Strategy Advisor en directeur van SecureIT Alliance. "Centennial Software beschikt met zijn beveiligingsproducten DeviceWall en Security.Advisor over waardevolle kennis, waarmee de alliantie klanten van Microsoft beter kan ondersteunen op het gebied van beveiliging."

"De SecureIT Alliance stimuleert de samenwerking en ontwikkeling van beveiligingsoplossingen voor het Microsoft-platform en vergroot het vertrouwen van de consument in beveiligingsproducten. Wij delen graag onze expertise op het gebied van eindpuntbeveiliging om deze ontwikkelingen verder te versterken", zegt Matt Fisher, vice-president van Centennial Software.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SecureIT Alliance
De SecureIT Alliance is een groep van partners die gezamenlijk beveiligingsoplossingen ontwikkelen voor het Microsoft-platform. Middels de community website van de alliantie kunnen leden efficiënter en effectiever samenwerken aan innovatieve beveiligingsoplossingen. De alliantie biedt een forum waar leden van Microsoft nieuwe informatie ontvangen over het platform en samenwerking op het gebied van best practices en integratie van producten en diensten. Daarnaast is het een manier om het publiek te informeren over beveiligingsoplossingen. Meer informatie over SecureIT Alliance: www.secureitalliance.org

Over Centennial Software
Centennial Software is een toonaangevend ontwikkelaar van applicaties voor de inventarisatie van desktopcomponenten en beveiligingsbeheeroplossingen. Centennial Software heeft momenteel meer dan vier miljoen licenties verkocht aan 'blue-chip' ondernemingen over de hele wereld. De oplossingen van Centennial Software zijn verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van resellers en OEM-verkopers. De oplossingen zijn ontworpen om organisaties te helpen bij het beter beheren van hun IT-infrastructuur, het voldoen aan regelgeving en het minimaliseren van operationele risico's.