ISS Security & Services wil top-3 speler beveiliging worden

Iss nederland

Een nieuwe naam, een nieuwe organisatie en met geïntegreerde facilitaire diensten. ISS Facility Services is per 1 januari 2007 gestart met ISS Security & Services. De organisatie is een samenvoeging van de drie beveiligingsdiensten die ISS het afgelopen jaar heeft overgenomen en de al bestaande receptiediensten van ISS. De nieuwe organisatie is vierde speler in de beveiligingsmarkt.

De ambitie van ISS Security & Services is helder: top-3 speler worden. Dat gaan we bereiken door het aanbieden van hoogwaardige diensten door onze gemotiveerde, tevreden medewerkers. Onze filosofie is dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, aldus Kasper Smit, de nieuwe directeur van ISS Security & Services. De organisatie is plat, de lijnen zijn kort en we hebben een no-nonsense cultuur. Wij zijn bovendien vooruitstrevend in de markt door webbased planningsoplossingen en door het integreren van receptie- en beveiligingsdiensten. Wij nemen dus iets extras mee naar de klant. En dat wordt zeer gewaardeerd, aldus Smit.

Vorig jaar heeft ISS de beveiligingsbedrijven NBO, HSG en NSC overgenomen. Het nieuwe managementteam bestaat uit Kasper Smit, (directeur ISS Security & Services), Anita Bos (Controller), Ben Mandemaker (Regiodirecteur Noord) en Paul van Anrooy (Regiodirecteur Zuid).

De nieuwe organisatie heeft ruim 1300 medewerkers in dienst en opereert vanuit kantoren in Utrecht, Nieuw Buinen en Helmond.

Over ISS Facility Services
ISS Security & Services is onderdeel van ISS Facility Services, de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ruim 21.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS realiseerde in 2005 een omzet van 437 miljoen euro. ISS verdeelt haar diensten over vier pijlers, Catering, Cleaning, Office Support en Property Services. Deze diensten worden ook geïntegreerd aangeboden. Ons doel: de klant ontzorgen zodat hij zich maximaal kan richten op haar core business. Zo kan de klant zich richten op haar core business. ISS Facility Services is actief in 47 landen, heeft wereldwijd ruim 350.000 professionals in dienst die werken voor ruim 100.000 klanten.