Gemeente Stein


Goedkeuring bestemmingsplan Grensmaas
08-01-2007

Met het bestemmingsplan Grensmaas wordt o.m. beoogd een juridisch - planologisch kader te bieden voor uitvoering van het Grensmaasproject. Voorts wordt bescherming geboden aan de gerealiseerde woon- en bedrijfsbestemmingen van onder meer Maasband en vindt een actuele juridische regeling plaats van het overblijvende agrarisch cultuurlandschap.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met het genoemde bestemmingsplan vanaf donderdag 11 januari 2007, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage, tijdens de openstellingtijden, in het gemeentehuis bij afdeling Publiekszaken.
Gedurende deze termijn kan tegen het ¬besluit, voor zover het strekt tot goedkeuring van het bestemmingsplan, beroep worden ingesteld door degene die tijdig bedenkingen tegen het bestemmingsplan heeft ingebracht bij Gedeputeerde Staten alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest. Voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring kan het beroep worden ingesteld door een ieder.
Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroeps¬termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Stein, 4 januari 2007
Burgemeester en Wethouders van Stein