Ingezonden persbericht
Koninklijk Horeca Nederland op Horecava 2007
Volop nieuwe activiteiten maken Horecava 2007 inspirerend. Gastvrijheid voor bezoekers staat deze Horecava hoog in het vaandel met een nieuw bewegwijzeringssysteem, toegangsregeling en zelfs beurs TV. Horecava 2007 vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2007. Kooktrends, wedstrijden voor horecaprofessionals en zorginstellingen, pittige debatten met hoteliers en restauranteigenaren, workshops voor bartenders, innovatieve producten en economisch nieuws: het is allemaal te zien op de komende Horecava.
Persbriefing 'Horecabranche onder de loep'
Graag nodigen wij u uit voor de persbriefing 'Horecabranche onder de loep' op maandag 8 januari van 9.30 tot 10.15 uur in de perskamer Europacomplex. Tijdens het ontbijt geeft Jeu Claes, directeur Koninklijk Horeca Nederland, inzicht in de trends en economische ontwikkelingen binnen de horecabranche. Een evaluatie van het afgelopen jaar en een vooruitblik op het nieuwe horecaseizoen komen aan de orde.
Officiële opening
De Horecava 2007 wordt vervolgens officieel geopend door Mr. Job Cohen, Burgemeester van Amsterdam. Daarna presenteert drs. André Kleinmeulman, inspecteur-generaal Voedsel en Waren Autoriteit een nieuw initiatief voor horecaondernemers. Hij vertelt hoe het toezicht in de horeca beter wordt door meer samen te werken en presenteert de bijbehorende folder 'Anders inspecteren in de horeca'. Bij de goede bedrijven komen er bijvoorbeeld nog maximaal twee controles per jaar. Kortom: minder, beter en duidelijker toezicht.
Voor bovengenoemde persbijeenkomsten kunt u zich per e-mail aanmelden bij a.kanters@rai.nl onder vermelding van naam en redactie.
Nieuwjaarsreceptie Koninklijk Horeca Nederland
Op maandag 8 januari van 17.00 tot 19.00 uur bent u tevens van harte welkom op de traditionele nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Horeca Nederland. Indien u aanwezig wilt zijn, kunt u zich direct per e-mail aanmelden (vermeld hierbij uw postadres). Na ontvangst van uw aanmelding, wordt u een bevestiging en toegangskaart voor de receptie gestuurd.
Koninklijk Horeca Nederland is natuurlijk met een stand vertegenwoordigd op de Horecava. U bent van harte welkom op onze stand (nr. 06.200) in de Verbindingshal van de RAI. Koninklijk Horeca Nederland is ook betrokken bij bijzondere presentaties zoals het Restaurantdebat 'Gezonde Voeding', Hoteldebat: Slimme hoteliers kiezen voor gastologie en het Startersplein. Koninlijk Horeca Nederland is tevens betrokken bij o.a. de presentatie van het Rapport Horeca 2015, de Workshop Leeftijdsbewust Personeelsbeleid (i.s.m. De Unie) en 'De Lekkerste Wedstrijden'.
Meer informatie over de Horecava, waaronder toegangsbeleid voor journalisten, op www.horecava.nl.
Koninklijk Horeca Nederland behartigt de collectieve en individuele belangen van
20.500 professionele horecaondernemers die als dé gastheer
van de samenleving staan voor kwaliteit.
Voor meer informatie kijkt u op www.horeca.org.
Koninklijk Horeca Nederland behartigt de collectieve en individuele belangen van 20.500 professionele horecaondernemers die als de gastheer van de samenleving staan voor kwaliteit.
www.horeca.org