Politie Midden- en West Brabant

Persberichten woensdag 3 januari

BERGEN OP ZOOM, 3 januari 2007

Openbare schennis

HALSTEREN: De politie kreeg op dinsdagmiddag melding van openbare schennis aan de Hoofdlaan. Een onbekende man stond zich hier in het openbaar te bevredigen. Twee personen zagen het en liepen op de man af. Hij is hierop in een bestelbusje gestapt en weggereden. Omdat de melding enige tijd nadat het gebeurde werd gedaan kon de politie de man niet meer achterhalen.

Snelheidscontrole

ROOSENDAAL: Het Verkeershandhavingsteam van de politie hield op 3 januari een snelheidscontrole op de Antwerpseweg in de richting van de Belgische grens. Tussen 08.15 uur en 14.30 uur zijn 1164 passanten gecontroleerd. Hiervan waren er 15 in overtreding. De maximum snelheid bedraagt 100 km/u. Hoogst gemeten snelheid bedraagt 130 km/u.

Man aangehouden na twee ongevallen

HOEVEN: De politie kreeg op woensdagmorgen meldingen dat een opgefokte man in een auto eerst tegen de muur van een pand aan de Oude Antwerpsepostbaan was gereden en vervolgens in de sloot. Een 24-jarige man uit Sprundel bleek de bestuurder van het voertuig te zijn. Hij verklaarde drugs te hebben gebruikt en van hem werd daarom een urinetest afgenomen. Omdat ook de APK van de auto was verlopen kreeg de bestuurder een bekeuring en zijn rijbewijs is ingevorderd. De man werd in de middag in vrijheid gesteld met een proces-verbaal.

Auteur: Inge Rijgersberg