Gert Post benoemd tot managing director Scarlet


Scarlet in België en Scarlet in Nederland worden één organisatie

LELYSTAD, 20070102 -- Gert Post (43) is met ingang van 27 december 2006 benoemd tot Managing Director van Scarlet. In zijn functie wordt Gert Post verantwoordelijk voor zowel Scarlet in Nederland als voor Scarlet in België; vanaf heden vormen de twee bedrijven één organisatie.

De netwerkinfrastructuur zal vanuit België worden aangestuurd, evenals de facturering en de IT. De verkooporganisaties voor België en Nederland blijven gescheiden opereren.

Gert Post was voorheen reeds Managing Director van Scarlet in Nederland en Manager voor het gehele B2C proces in België. Zijn jarenlange ervaring in de telecomwereld geven hem het perfecte profiel voor deze functie.

Gert Post zette zijn eerste stappen in de telecomwereld in 1991, toen hij als Manager Wholesale bij British Telecom aan de slag ging. In 1997 werd hij verantwoordelijk voor Wholesale en Mobile bij Telfort. Vanaf 1999 werd hij aangesteld als Managing Director bij Zon Nederland N.V. en nadien bij Versatel Consumer.

Scarlet zal in 2007 een sales- en marketingorganisatie worden met een sterke focus op de klant. Het bedrijf wil zijn recent verbeterde resultaten in 2007 voortzetten en zijn positie nog verder verbeteren.

Over Scarlet

Scarlet is sinds 1992 actief op de telecommunicatiemarkt in Nederland en sinds 1997 op de Belgische markt. Scarlet biedt een compleet dienstenpakket, bestaande uit vaste en mobiele telefoniediensten en Internet (internettoegang, breedband-IP, web- en server-hosting). Door verscheidene strategische overnames beschikt Scarlet over een technisch hoogstaand glasvezelnetwerk in België en heeft het een groot en divers klantenbestand in Nederland en België. De huidige speerpunt van Scarlet's aanbod is een gebundeld dienstenpakket, Scarlet One. Ook het ontsluiten van de local loop door de verdere uitbouw van een eigen netwerk is een topprioriteit.