Ingezonden persbericht


Persbericht

EDWIN METSELAAR NIEUWE INFORMATIE MANAGER BIJ AFFILIATE MARKETING NETWERK M4N

Amsterdam, 2 januari 2007 - Vanaf 1 januari 2007 benoemt Affiliate Marketing Netwerk M4N voormalig KaZaA project manager Edwin Metselaar als Informatie Manager. Metselaar (33) brengt een schat aan ervaring met zich mee uit verschillende product development functies. Eerder was hij werkzaam als project manager bij peer-to-peer dienst KaZaA waar hij nieuwe functionaliteiten voor de applicaties ontwikkelde en implementeerde. In zijn laatste positie bij Multikabel was Metselaar werkzaam als Product Developer.

M4N houdt zich bezig met het creëren en onderhouden van een affiliate netwerk op internet. Het bedrijf is een intermediair tussen de online adverteerders en de sites waarop zij hun advertenties en banners plaatsen. M4N levert promotiemateriaal, software en maakt conversieratios inzichtelijk.

In zijn nieuwe functie van Informatie Manager zal Metselaar zich vooral gaan richten op gebruiksgemak en verdere uitbreiding van de functionaliteiten van M4N. Zijn doel is om de inkomsten van alle gebruikers van het M4N netwerk sterk te laten groeien door software simpeler en gebruiksvriendelijker te maken. Op deze wijze kunnen de gebruikers in minder tijd meer gedaan krijgen. Naast het optimaliseren van de huidige software, zal Metselaar zich ook bezig gaan houden met de ontwikkeling van nieuwe producten waarmee webmasters de inkomsten uit hun site verder kunnen maximaliseren. Zo wordt er gewerkt aan een nieuw zoekmachineoptimalisatieproduct en aan de integratie van product feeds op websites.

M4N heeft Metselaar aangetrokken vanwege zijn uitgebreide internationale ervaring met grote groepen softwaregebruikers op internet. "We hebben veel vertrouwen in Edwin's uitgebreide ervaring en verwachten dat hij een enorme inkomstengroei bij onze klanten zal realiseren," aldus Thomas Joosten van M4N.

Over M4N
M4N heeft als missie om op internet, het zoeken, vinden en kopen van producten makkelijker te maken. M4N bereikt dit door een netwerk van website eigenaren, affiliates genoemd, te koppelen aan aanbieders van producten op internet. Het bedrijf ziet de affiliates als distributiekanaal: zij maken informatie (commercieel en niet commercieel) namelijk toegankelijk voor specifieke doelgroepen en linken naar de juiste plekken op de vaak uitgebreide websites van adverteerders. Met M4N kunnen zowel affiliates als adverteerders beter op het online koopproces afstemmen door middel van goede statistieken en promotiemateriaal. Voor meer informatie, zie: Affiliate netwerk voor adverteerders en exploitanten.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Margriet Luttikhuizen
020 421 0565
margriet@l-dj.nl

M4N
Thomas Joosten
020 468 32 54
thomas.joosten@m4n.nl

Relevante links:
Affiliate Marketing Netwerk www.m4n.nl Affiliate netwerk voor adverteerders en exploitanten http://www.m4n.nl/clients.jsp Conversiecijfers M4N http://www.m4n.nl/all_merchants.jsf