Gemeente Zwolle

Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Zwolle, Dinsdag 2 januari 2007


Datum uitgave: 29-11-2006
Het nieuwe jaar staat voor de deur. Op dinsdag 2 januari 2007 organiseert de gemeente Zwolle haar nieuwjaarsbijeenkomst. Dit keer niet in het stadhuis aan het Grote Kerkplein zoals u van ons gewend bent. Maar we nodigen u van harte uit in het prachtige Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein 14! Wij ontvangen u graag om 19.30 uur met koffie, thee en iets lekkers. Om 20.00 uur houdt burgemeester Henk Jan Meijer zijn speech. Aansluitend trakteren we u op een verrassende voorstelling in de theaterzaal. De repetities zijn al in volle gang! Daarna wordt de avond voortgezet in alle foyers van De Spiegel. Wij zorgen voor een muziekje, een drankje en een hapje. Om 23. 00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Om de avond bij te wonen, heeft u dit keer een plaatsbewijs nodig. Daarvoor hoeft u niet te betalen, maar vanwege de maximum capaciteit van De Spiegel zijn we genoodzaakt met plaatsbewijzen te werken. Wees er daarom snel bij! Per persoon kunt u maximaal twee kaarten op naam reserveren. Geef alstublieft aan als u een rolstoelplaats nodig heeft. Reserveren kan op de volgende manieren:
· bij de bespreekbureaus van De Spiegel (Spinhuisplein 14) en Odeon (Blijmarkt 25), op werkdagen geopend van 16.00 tot 21.00 uur én in het weekend een uur voor de voorstelling
· telefonisch op werkdagen van 16.00 tot 21.00 én in het weekend een uur voor de voorstelling: (038) 428 82 88. De kaarten moet u wel na reservering afhalen bij één van de bespreekbureaus.
· via de website van Odeon De Spiegel: www.odeondespiegel.nl. U kunt de nieuwjaarsbijeenkomst in het programma opzoeken (kijk bij 2 januari) en volgens de aanwijzingen kaarten reserveren.
· via de website van de gemeente Zwolle: www.zwolle.nl. Als u op de homepage de aandachtsknop ´toonzetting´ aanklikt, komt u automatisch bij het bestelformulier op de site van De Spiegel terecht en kunt u plaatsen reserveren.

Voor alle gereserveerde kaarten geldt dat ze uiterlijk dinsdag 19 december 2006 bij De Spiegel of Odeon afgehaald moeten worden.

We zien u graag op dinsdag 2 januari 2007!

Namens de raad en het college van Zwolle,
Henk Jan Meijer, burgemeester.