Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout (02/01/07)

OOSTERHOUT NB, 2 januari 2007

Vrouw gewond na aanrijding

GEERTRUIDENBERG: Dinsdag 2 januari kort na 08.00 uur vond op de kruising van de Centraleweg en de Oude Stadsweg een aanrijding plaats tussen twee personenautos.
Een 45-jarige automobiliste uit Breda en een 75-jarige automobilist uit Geertruidenberg kwamen er door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De vrouw klaagde na de aanrijding over pijn aan haar zij en nek en is door brandweer- en ambulancepersoneel uit haar auto gehaald. Daarna is ze voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis.

Politie onderzoekt auto-inbraken

WERKENDAM: Dinsdag 2 januari hebben diverse inwoners van Werkendam bij de politie aangifte gedaan van (poging) diefstal uit hun auto. De auto-inbraken of pogingen daartoe zijn gepleegd op de Achtervliet (2), Akkerwinde, Kamille en Wilgenlaan. In twee gevallen werd een autoradio buitgemaakt.

Bedrijfsinbraken

LOON OP ZAND: Maandag 1 januari is omstreeks 18.15 uur ingebroken in een horecagelegenheid aan de Kasteellaan. Er bleek een ruit vernield te zijn om binnen te komen. Vervolgens werd een spaarkastje, met daarin geld, buitgemaakt.

OOSTERHOUT: Tussen donderdag 28 december 17.00 uur en dinsdag 2 januari 09.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Jacob Catslaan. Er bleken twee ruiten te zijn ingegooid. Vervolgens kon door het ontstane gat in één van de ruiten een computerkast en een toetsenbord worden beetgepakt en weggenomen.

OOSTERHOUT: Tussen vrijdag 29 december 16.45 uur en dinsdag 2 januari 07.45 uur is ingebroken in een bedrijfspand in de Kanaalstraat. Er bleken twee deuren te zijn geforceerd om binnen te komen. Het is nog onbekend of er iets is weggenomen.

Winkelruiten vernield

KAATSHEUVEL: Twee ondernemers uit de Hoofdstraat hebben aangifte gedaan van vernieling. In beide gevallen was in de nacht van Oud op Nieuw een ruit ingegooid. In één geval werden uit de etalage bovendien diverse kettinkjes gestolen.
Een glaszetter trof die nacht noodvoorzieningen en dichtte de zaken af.

Auteur: Leonie van Ooijen