Ingezonden persbericht


Persbericht

2 januari 2006

SmartDocuments helpt gemeente Amstelveen bij huisstijlbewaking

Applicatie voor documentcreatie volledig te integreren met document management-systeem

De gemeente Amstelveen heeft SmartDocuments van High Concept geïmplementeerd om de nieuwe huisstijl in alle documentatie door te kunnen voeren. In de toekomst zal de gemeente de applicatie voor documentcreatie volledig integreren met het aanwezige document management-systeem.

Met SmartDocuments kunnen bedrijfsdocumenten eenvoudig in de juiste opmaak worden opgesteld. Deze documenten voldoen automatisch aan de huisstijl van de gemeente. SmartDocuments biedt daarnaast ook de mogelijkheid om documenten procesgericht te definiëren, wat leidt tot een forse reductie van het aantal sjablonen binnen een organisatie.

"Bij de aanpassing van onze huisstijl hoorde een documentcreatiesysteem dat die verandering en het onderhoud van de nieuwe huisstijl volledig zou ondersteunen", aldus Erik Kogenhop, Teamleider ICT en Infrastructuur bij de gemeente Amstelveen. "Daarnaast is de mogelijkheid tot koppeling met ons aanwezige document management-systeem voor ons doorslaggevend geweest in de keuze voor SmartDocuments."

De implementatie van SmartDocuments bij de gemeente Amstelveen verloopt grofweg in twee stappen. In de eerste fase is de macro-gebaseerde oplossing verwijderd en is SmartDocuments daarvoor in de plaats ingevoerd. In de tweede fase zal SmartDocuments volledig geïntegreerd worden binnen het aanwezige document management-systeem. De gemeente verwacht deze fase over zo'n zes maanden af te ronden.

"Door het eenvoudige beheer van SmartDocuments maakt de gemeente Amstelveen een grote kwaliteitsslag als het gaat om documentcreatie. Ingevoerde huisstijlelementen worden herhaaldelijk hergebruikt", zegt Marco Drost, algemeen directeur van High Concept. "De gemeente Amstelveen verhoogt met SmartDocuments de effectiviteit van de nieuwe huisstijl."

(250 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over High Concept
High Concept is in 1994 opgericht. High Concept is leverancier van SmartDocuments, een slimme en eenvoudige oplossing voor het maken en beheren van sjablonen en het creëren van bedrijfsdocumenten die in eigen beheer is ontwikkeld. SmartDocuments kent een zeer lage leercurve en biedt de unieke mogelijkheid om documenten aan te maken en te beheren zonder te programmeren. High Concept is met SmartDocuments marktleider in Nederland en biedt naast de feitelijke softwaretoepassingen een compleet dienstenpakket; consultancy, support en op maat gemaakte cursussen.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over High Concept kunt u contact opnemen met Karen Wessels, High Concept: Tel: 0570-672464
E-mail: kwessels@highconcept.nl www.highconcept.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com