Gemeente Teylingen

sportprijs 2006

Uitreiking vrijwilligersprijzen en sportprijs 2006

20 december 2006

Op dinsdag 2 januari 2007 maakt wethouder Hollart (Welzijn) bekend wie de vrijwilligersprijzen en sportprijs 2006 hebben gewonnen. Dit gebeurt tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners en vrijwilligers van Teylingen.

Vrijwilligers vinden hun inzet voor de gemeenschap zelf meestal vanzelfsprekend. Het gemeentebestuur vindt de inzet van de vele vrijwilligers die actief zijn in Teylingen heel bijzonder. De gemeente wil deze mensen daarvoor officieel bedanken door het uitreiken van drie vrijwilligersprijzen en een vrijwilligerscompliment. Per kern krijgt één vrijwilliger een vrijwilligersprijs. Verder krijgt een Teylingse vrijwilligersorganisatie een vrijwilligerscompliment. Een afvaardiging van het gemeentebestuur bezoekt deze organisatie in 2007. Daarnaast is er een prijs voor een sporter of sportploeg uit Teylingen die een bijzondere sportieve prestatie verricht heeft.

Voor de vrijwilligersprijzen zijn 33 kandidaten voorgedragen. Voor de sportprijs 2006 zijn 8 kandidaten voorgedragen. Een jury bestaande uit drie inwoners uit Teylingen kiest de winnaars. Wethouder Hollart reikt de prijzen uit tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari. Natuurlijk zijn alle inwoners, en dus ook de vrijwilligers, van harte welkom.

De nieuwjaarsreceptie is op dinsdag 2 januari 2007 van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur in de hal van het Bestuurscentrum. Adres: Raadhuisplein 1 in Voorhout. De prijsuitreiking is rond 20.30 uur.

Gemeentewinkel