Aedes

Nieuw: netwerk voor vestigingsdirecteuren

28 december 2006

Corporaties werken steeds meer samen of zijn in een steeds groter gebied actief. Hierdoor ontstaan corporaties die verschillende vestigingen hebben. De vestigingsdirecteur werkt in het spanningsveld van strategische beslissingen vanuit het hoofdkantoor en lokale problemen die om pragmatische oplossingen vragen. Voor deze groep directeuren wordt een nieuw netwerk opgestart.

Binnen het netwerk wordt kennis gedeeld en worden informatie en ervaringen uitgewisseld over de invulling van de rol binnen het spanningsveld. Het netwerk is vooral bedoeld voor vestigingsdirecteuren die werken binnen de kaders van het hoofdkantoor, maar met (grote) vrijheid om op lokaal niveau zelf budgetten te verdelen, projecten op te starten en maatwerk te leveren.

Bij voldoende belangstelling wordt op 1 maart 2007 een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd op het Aedes-kantoor in Hilversum. Daarbij is ook Jacqueline Cornelissen, lid van het Dagelijks Bestuur van de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet aanwezig. Vanuit haar portefeuille Ruimtelijke Ordening staat zij dagelijks in het spanningsveld van het centrale stadsbestuur en de deelgemeente. Graag wil ze haar ervaringen delen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst en het netwerk kan via onderstaand aanmeldformulier. Vragen kunnen gesteld worden aan Mariska Reudink, netwerkmanager bij Aedes. Zij is te bereiken via de Aedes Infodesk, telefoonnummer 0900-1232333 ( 10 cent per minuut).


* Brief en aanmeldformulier, d.d. 11 december 2006 Alleen beschikbaar voor leden van Aedes