Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Hoogeveen, 20-12-2006

Trilplaat gestolen
BEILEN Tussen dinsdagmiddag en woensdagmorgen is vanaf het nieuwbouwplan achter de Paltz in Beilen een trilplaat gestolen. Het groen-zwarte apparaat stond in een steegje tussen twee nieuwbouwwoningen. De waarde is ongeveer 5000,-

Autos spontaan in brand
TIENDEVEEN Bij een woning aan de Kremboong in Tiendeveen vloog woensdagmiddag spontaan een auto in brand. Een 22 jr. man uit Hoogeveen was met deze auto naar d ebewuste woning gereden. Hij was nog maar goed en wel binnen toen de claxon van de auto begon te loeien. Toen men ging kijken zag men de auto in brand staan. De brandweer van Hoogeveen bluste de brand.

GASSELTERNIJVEEN Op de ir. Van Veelenweg in Gasselternijveen vloog woensdagmorgen de auto van een 22 jr. man uit Stadskanaal in brand. Onder het rijden kon de man plotseling geen gas meer geven. Toen hij stopte en de motorkap opende sloegen de vlammen hem tegemoet. De brandweer bluste en de auto is afgesleept.

Vuurwerk gooien bestraft
NOORD SLEEN Op de Zweeloerstraat in Noord Sleen betrapte de politie woensdagmiddag een 14 jr. jongen die het nodig vond vuurwerk in de tuin van een woning te gooien. Hij had daarmee ook zijn kruid verschoten want hij had geen vuurwerk meer bij zich. Deze laatste astronauten komen hem wel op een fikse straf te staan. Hij kreeg een bekeuring.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, dan kunt u bellen met Dirk Neef, tel. 0592 - 36 1280.