Gemeente Soest


Datum: 18/12/2006

Akse Media uitgever van enige officiële gemeentegids Soest

Adverteren in gemeentegids 2007-2008

Ook in 2007 werkt de gemeente Soest weer samen met uitgeverij Akse Media voor de vervaardiging en verspreiding van de gemeentegids. De gids van Akse Media is de enige en officiële gemeentegids van de gemeente Soest.

Net als voorgaande jaren verschijnt de gids ook in digitale vorm, te raadplegen via internet: Digitale gemeentegids. De nieuwe gemeentegids verschijnt in juni 2007.

Bedrijven en instellingen zullen binnenkort telefonisch, schriftelijk of per e-mail door Akse Media benaderd worden om de juiste adresgegevens en dergelijke, die kosteloos vermeld worden, te controleren. Ook is het mogelijk om zich met een advertentie in de gids te presenteren.

Hiertoe zal een media-adviseur (Kees Manshanden, tel: 06-54213125) van Akse Media contact opnemen.

Aanvullingen en wijzingen voor de gids zijn als volgt aan te bieden: telefonisch (0223- 668877), per fax (0223- 661020), per e-mail (redactie@aksemedia.nl) of gewoon ouderwets schriftelijk (Akse Media BV, Postbus 6033 1780 KA Den Helder). Daarnaast bevat de digitale versie een link om wijzigingen direct te e-mailen. Alle ingezonden mutaties worden dagelijks verwerkt.

Digitale gemeentegids

Het voordeel hiervan is, dat gegevens in geval van verandering dagelijks aangepast worden. Alle informatie in de digitale gemeentegids is dus steeds actueel. Bovendien is alle adresinformatie gekoppeld aan een digitale plattegrond. Met één druk op de knop is te zien via welke route het gezochte adres te bereiken is.

Voor bedrijven zijn er ruimschoots mogelijkheden om zich nog nadrukkelijker te profileren in het aan de digitale gemeentegids gekoppelde Bedrijvenregister. Dit niet alleen dankzij het overzichtelijke menu van vijftien hoofdgroepen, maar ook doordat tegelijk met het op het beeldscherm verschijnen van het bedrijf de route erheen automatisch aangegeven wordt. Een wel heel makkelijke manier om de kortste weg naar het gezochte bedrijf te vinden.

Twijfels?

Het komt helaas nog steeds voor dat anderen dan Akse Media zich presenteren als uitgever van de officiële gemeentegids. De gemeente adviseert bedrijven en instellingen daarom, als zij twijfels hebben over de betrouwbaarheid, de betreffende persoon te vragen aan te tonen dat hij medewerker is van Akse Media en werkt voor de officiële gemeentegids.

Eventueel kunnen bedrijven en instellingen contact opnemen de gemeente Soest om de betrouwbaarheid te controleren (Daniëlle de Nijs: nijsd@soest.nl, 035-6093460).

© 2004-2006 Gemeente Soest - Disclaimer