Gemeente Duiven


Uitnodiging informatieavonden actualisatie bestemmingsplannen Groessen en Loo

---

De gemeente Duiven organiseert op 7 december 2006 in zalencentrum Gieling te Groessen en op 12 december 2006 in zalencentrum Berendsen te Loo twee informatieavonden over de actualisatie van het bestemmingsplan Groessen en Loo.

Deze twee informatieavonden vinden plaats in het kader van de actualisatie van de bestemmingsplannen van de gemeente Duiven, waarin de kernen Groessen en Loo als eerste aan de beurt zijn. Het buitengebied rond deze twee keren wordt overigens niet in dit bestemmingsplan geregeld.

In zalencentrum Gieling zal het gedeelte over Groessen worden toegelicht ( aanvang: 19:30 uur) en in zalencentrum Berendsen het gedeelte over (aanvang 20.30 uur).

Wethouder Nico Verlaan zal u op beide avonden verwelkomen waarna de opstellers van de plannen een korte presentatie en toelichting geven. Er wordt tenslotte volop de gelegenheid geboden om vragen te stellen. Met de actualisatie van het bestemmingsplannen wordt een aantal doelen nagestreefd, namelijk:

* Voldoen aan de wettelijke plicht tot een actueel bestemmingsplan.
* Uniformiteit aanbrengen in de voorschriften en de wijze van bestemmen;

* Het vastleggen (beheren) van de huidige bestemmingen ( nieuwe ontwikkelingen worden in principe niet meegenomen).

Graag zien wij u de zevende of de twaalfde van december in het desbetreffende zalencentrum. Alle geĂŻnteresseerden uit Groessen en Loo zijn welkom!

Adresgegevens:
Infoavond te Groessen (7 december) Infoavond te Loo (12 december) Aanvang : 19:30 uur Aanvang: 20:30 uur Zalencentrum Gieling Zalencentrum Berendsen Dorpstraat 29, Groessen Loostraat 51, Loo