Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Emmen, 06-12-2006

Politie zoekt bestuurder donker blauwe auto
ANNEN/GIETEN De politie is op zoek naar de bestuurder van een donker blauwe personenauto die woensdagmiddag rond 13.30 uur betrokken zou zijn geweest bij een ongeval op de N34. Volgens getuigen reed de blauwe auto tussen twee vrachtautos in en haalde op een bepaalde moment de voorste vrachtauto in. Hij reed in de richting van Gieten. Uit tegengestelde richting (vanuit de richting Gieten) kwam een bestuurster aanrijden die moest uitwijken voor de donker blauwe auto. Zij belandde in de berm en schoot vervolgens aan de andere kant van de weg in de sloot. Toen zij de weg over schoot, kwam zijn in botsing met een bestuurster van een auto die in de richting van Gieten reed. Gelukkig raakte niemand gewond, zoals het nu lijkt. Om zicht te krijgen op wat er precies gebeurd is, wil de politie graag in contact komen met de bestuurder van de donkerblauwe auto en met de bestuurder van de vrachtauto die werd ingehaald. Ook vragen wij andere getuigen, die wij nog niet hebben gesproken, contact op te nemen via telefoon 0900-8844 of via de mail info@politie-drenthe.nl.

Man komt om bij eenzijdig ongeval
EES Een nog onbekende man is woensdagmiddag overleden bij een eenzijdig ongeval aan de Schoolstraat. De man is door nog onbekende oorzaak tegen een boom gebotst. Hij overleed kort na het ongeval ter plaatse.

Rijbewijs ingevorderd
NIEUW WEERDINGE Agenten hebben dinsdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 23-jarige man uit Emmen. De man reed op de N391 ter hoogte van Nieuw Weerdinge met een snelheid van 135 km/uur. Na correctie reed de bestuurder 50 km/uur te snel. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. (BPS 06-205338)

Dagvaarding voor schieten met vuurwerkpistool
NOORDSCHESCHUT Een 18-jarige jongen uit Noordescheschut heeft woensdagmiddag een dagvaarding meegekregen naar huis. De jongen wordt verdacht van het in bezit hebben van een vuurwerkpistool, het schieten met het pistool (daarmee rekening houdend met het gevaar wat dat met zich meebrengt) en ook het invoeren van het wapen vanuit Duitsland. Agenten hebben de verdachte gehoord en proces-verbaal opgemaakt. (BPS 06-203394)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 36 1280.