Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 05-12-2006

Doodsoorzaak overleden man nog onbekend

's-Hertogenbosch - Bij de sectie op het lichaam van de zondag 3 december 2006 overleden 27 jarige man uit Den Bosch zijn geen uiterlijke sporen van geweld aangetroffen. Hierdoor moet de oorzaak van het overlijden nader worden onderzocht door toxicologisch onderzoek. De uitslag hiervan zal pas over enkele dagen bekend zijn.

Verdachte vernieling ruit aangehouden

Drunen - Een 15, 16 en 17 jarige jongen uit Drunen zijn op 4 december 2006 aangehouden als verdachte van vernieling van een ruit van een woning aan de Barentzstraat te Drunen. Vermoedelijk hebben de jongens met een luchtbuks een gaatje in een thermopeen ruit geschoten.

Vernieling

Vught - Maandagavond 4 december is een 20 jarige vrouw uit Vught aangehouden. Zij had van een woning aan de Repelweg in haar woonplaats de ruit van de voordeur ingeschopt. Na verhoor is zij weer in vrijheid gesteld.

Winkeldiefstal

Schijndel - Maandagmiddag is een 41 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij werd door personeel van een winkel aan de Molenstraat betrapt op het stelen van vleeswaren ter waarde van 11,33 euro. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Pogingen beroving

Boxtel - Van een 58 jarige vrouw uit Boxtel is op 4 december 2006 omstreeks 18.00 uur geprobeerd haar portemonnee te beroven. De vrouw liep op de Duinendaal te Boxtel, toen een man op een fiets haar tegemoet kwam en onder bedreiging van een mes haar portemonnee wilde. Doordat de vrouw hard begon te gillen en er andere personen aankwamen is de man weggevlucht.

Op Ons Doelstraat te Boxtel is omstreeks 18.15 uur geprobeerd een 47 jarige vrouw uit Boxtel te beroven. Ook hier wilde een man onder bedreiging van een mes de portemonnee en gsm van de vrouw.

Op de Raaphof te Boxtel is omstreeks 18.10 uur van een 55 jarige vrouw uit Boxtel geprobeerd haar portemonnee te beroven. Ook zij werd aangesproken door een man op een fiets en moest haar portemonnee afgeven. De vrouw deed dit echter niet en liep van de man weg.

Bij deze poging tot beroving op de Raaphof stonden even verderop twee jongens te praten en de politie wil graag in contact komen met deze mogelijke getuigen.