Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tweak is gestart met een TweakFiber

TWEAK GOES FIBER

Almere, 4 december 2006 - Per 1 december 2006 is Tweak gestart met een TweakFiber. Hierbij maakt Tweak gebruik van het glasvezelnetwerk van BBned dat in verschillende delen in Amsterdam aangelegd wordt. Hier zal de nieuwste en snelste technologie op het gebied van het internet onder de naam TweakCityNet geleverd gaan worden. Om dat te vieren heeft Tweak naast de feestelijke introductie van TweakFiber ook spetterende aanbiedingen voor TweakDSL-gebruikers gedurende de maand december.

Tweak is een relatief jong maar snel groeiende internetprovider. Naast zijn huidige diensten, die momenteel bestaan uit: adsl, adsl2, nieuwsgroepen (op eigen server) en telefonie (VoIP en VoDSL), zal Tweak internet ook over glasvezel gaan leveren.

Door gebruik te maken van het internet over het glasvezelnetwerk wordt digitale communicatie versneld en verbeterd. Om het concept zo duidelijk mogelijk naar de geïnteresseerden over te brengen, wordt er uitgebreid aandacht besteed op de website www.tweak.nl. Via deze website kunnen (potentiële) klanten zich laten informeren over de mogelijkheden en de kosten van een fiberaansluiting. De helpdesk van Tweak is op werkdagen overdag beschikbaar om specifieke of andere vragen te beantwoorden, dit kan telefonisch of per e-mail.

Omdat het glasvezelnetwerk nog in aanbouw is en dus niet per direct beschikbaar, kunnen geïnteresseerden zich voorinschrijven voor de fiberaansluiting. Naar verwachting is het glasvezelnetwerk per februari 2006 beschikbaar. De stadsdelen in Amsterdam die (grotendeels) aan bod komen voor het glasvezelnetwerk zijn: Zeeburg, Oost-Watergraafsmeer en Osdorp. Voor een exact overzicht heeft Tweak een postcodezoeker op de website zodat geïnteresseerden kunnen controleren of de opgegeven postcode binnen het glasvezelnetwerk ligt.

Tweak levert al minimaal 4 jaar haar diensten op de markt. Om zijn klanten goed van dienst te blijven, gaat Tweak mee met de tijd en past zijn product en diensten aanbod aan op nieuwe ontwikkelingen.

# # #

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Roland Maes Charlotte Nauta
Directie Cambrium Edelman
Telefoon: 0900 TWEAKHD (lokaal tarief) Telefoon: 020-3010980 Mailto:roland@cambrium.nl Mailto:charlotte.nauta@edelman.com