2e persbericht van zaterdag 2 december 2006

Eindhoven, 02-12-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Man mishandeld

Op de Frederiklaan is zaterdag tussen 2.15 en 2.30 uur een 38-jarige Eindhovenaar door twee mannen geslagen en geschopt. Het slachtoffer liep over de eerdergenoemde straat toen hij plotseling door twee onbekenden werd mishandeld. Zij vroegen naar zijn geld en zijn mobiele telefoon. Toen de man aangaf niets bij zich te hebben zijn de daders vertrokken. De man liep verwondingen aan zijn hoofd op en stelt zich onder doktersbehandeling. De daders zijn twee mannen met een getinte huidskleur. Eén van hen is ongeveer 1.70 meter lang, heeft een normaal postuur en donker kort haar. Hij droeg een donkerkleurig jack en broek. De tweede dader heeft een slank postuur en droeg donkere kleding.

Eindhoven: Auto gestolen

Vanaf de Tramstraat is tussen vrijdag 20.45 uur en zaterdag 2.15 uur een zwarte Volkswagen Golf met het kenteken 86-NV-JX gestolen.

Helmond: TV gestolen bij inbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Peerke Klinkstraat, tussen vrijdag 21.00 uur en zaterdag 5.15 uur, is een TV gestolen. Via de achterdeur werd het pand betreden.

Best: Motorrijder gewond

Op de Eindhovenseweg is zaterdag rond 13.40 uur een 45-jarige motorrijder uit Valkenswaard op de rotonde de controle over zijn voertuig verloren en gevallen. De man liep een sleutelbeenbreuk en gebroken ribben op. Hij is overgebracht naar het MMC in Veldhoven.

Gemert: Inbraak in woning

In een woning aan de Vondellaan is vrijdagavond ingebroken. Een ruit aan de zijkant van de woning werd ingeslagen om binnen te komen. Weggenomen werden onder andere een laptop, een harddisk en een saxofoon.

Waalre: Woninginbraken

In een woning aan de Akkerstraat is vrijdagavond ingebroken. Via de terrasdeuren aan de achterkant werd de woning betreden. Weggenomen werden twee laptops. Ook in twee woningen aan de van Egmondlaan werd vrijdagavond ingebroken. Bij beide woningen werd een raam opengebroken aan de achterzijde om binnen te komen. Uit één woning werden sieraden weggenomen en uit de andere een tennisracket, twee pantalons, een schrijfmap en een laptop.