ID&T


Thunderdome

Zoals de meeste van jullie wel zullen weten zal over een klein maandje weer het grootste en dikste hardcore concept aller tijden losbarsten in de Jaarbeurs te Utrecht. Op 02 December a.s. zal daar namelijk weer een nieuwe editie van Thunderdome plaats vinden.

Met een gevarieerd en zeker ook vernieuwende line-up, kan het bijna niet anders dat iedere hardcore liefhebber op deze avond wel aan zijn trekken zal komen. Zo zullen praktisch alle stijlen die de hardcorescene rijk is wel aan bod komen.

Event Website
Zojuist is op www.thunderdome.com de eventwebsite van Thunderdome 2006 gelanceerd. Naast de gebruikelijke informatie over de line-up en voorverkoop, zal op deze website elke week een nieuwe mix staan van één van de Thunderdome 2006 artiesten in de stijl die zij op Thunderdome zullen gaan neerzetten.

Natuurlijk bestaat er ook gewoon de mogelijkheid om elke woensdagavond van 20:00 tot 23:00 via de live-stream naar Thunderdome Radio te luisteren. Voor degene die op deze avonden verhindert zijn, bestaat er de mogelijkheid om voorgaande uitzendingen twee weken later te downloaden.

Voorverkoop
De kaartverkoop van Thunderdome is al enige tijd in volle gang via TicketOnline.nl, alle filialen van TicketBox de Free Record Shop en de bekende voorverkoopadressen. Een kaartje voor dit evenement kost 42,75 (ex. fee, incl. Dance4Life)

Let wel: kaarten voor dit evenement zullen alleen in de voorverkoop verkrijgbaar zijn en worden dus niet op de avond zelf aan de deur verkocht.

No Bullshit
Anders dan onze voorgaande berichten bevat dit nieuwsbericht toch weer een lap tekst, maar dat moet maar voor deze keer maar even voor lief worden genomen.

Geplaatst op: 06-11-2006