Transavia

transavia.com verkoopt Krasloten aan boord

Vanaf 1 december biedt transavia.com passagiers die hun geluk willen beproeven de mogelijkheid om lekker te krassen aan boord. transavia.com vervoert voor een belangrijk deel vakantiegangers naar bestemmingen rondom de Middellandse Zee. De keuze om Krasloten aan boord te verkopen is gemaakt vanwege het hoge fungehalte van dit soort loten. Vakantie moet volgens de low cost luchtvaartmaatschappij al in het vliegtuig beginnen.
De luchtvaartmaatschappij verkoopt transavia.com Krasloten voor de prijs van 2 euro per stuk, met een winkans van 1 op 3,5. Elk Kraslot bevat 2 spellen, met de kans op een korting, van 2 tot 5 euro te besteden aan boord of de hoofdprijs van maar liefst 20.000 euro, of een goederenprijs (reisgerelateerde producten ook te koop via transavia.com). De passagier wint een prijs als hij of zij drie gelijke symbolen openkrast.

De transavia.com Krasloterij wordt uitgevoerd onder eindverantwoordelijkheid van De Lotto. Deelnemers moeten 18 jaar en ouder zijn. Hier wordt aan boord ook streng op toegezien. Een fors gedeelte van de omzet van de transavia.com. Krasloterij gaat naar het NOC-NSF en 19 Goede Doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid die De Lotto steunt.