EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

11/30/2006 - EVO biedt collectieve ziektekostenverzekering met zeer lage premie

EVO biedt collectieve
ziektekostenverzekering met zeer lage premie

EVO heeft een contract gesloten met ABN AMRO waardoor zij haar leden een unieke collectieve ziektekostenverzekering kan aanbieden, de ABN AMRO ZorgBeter Collectief voor EVO-leden. EVO-leden betalen slechts 990,00 euro per jaar of 85,05 euro per maand voor de basisverzekering. Voor de aanvullende verzekering is er een keuze uit vier verschillende pakketten. EVO-leden krijgen een korting van 15% op de bijbehorende premies. Met deze scherpe premies en uitgebreide voorwaarden heeft EVO vooralsnog de beste propositie voor haar leden in handen.

Uniek is bovendien dat alle EVO-leden vanaf twee werknemers van deze collectieve ziektekostenverzekering gebruik kunnen maken. Hiermee is deze zorgverzekering ook geschikt voor kleine bedrijven en zelfs voor zelfstandigen zonder personeel. ZZP-ers kunnen profiteren van de lage premies door naast zichzelf, één persoon extra mee te nemen in de verzekering. Ook gelden er geen medische waarborgen voor EVO-leden.

De service van de ABN AMRO ZorgBeter Collectief voor EVO-leden is optimaal; zo worden alle ingediende declaraties gegarandeerd binnen 5 werkdagen terugbetaald en heeft klant een aantal sterke zorggaranties. Op die manier kunnen operaties binnen twee weken worden uitgevoerd en kan de verzekerde al binnen twee dagen bij een fysiotherapeut terecht.

EVO-leden en hun werknemers profiteren bovendien van extra dekkingen zoals korting op fitness en medische keuringen, kinderopvang bij ziekenhuisopname van één van de ouders, gratis veiligheidsbril of zonnebril op sterkte en dieetadvisering.