Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 30-11-2006

Gewapende overval

s-Hertogenbosch Bij een gewapende overval op een club aan de Westwal te Den Bosch op 29 november 2006 is een geldbedrag buitgemaakt. De aanwezige mensen werden met een vuurwapen bedreigd. De daders droegen bivakmutsen.

Vleesmes inbeslaggenomen

s-Hertogenbosch Bij controle van een scooterrijder op 29 november 2006 op het Stationsplein te Den Bosch bleek dat de scooter een motor betrof, waarvoor geen kentekenbewijs was afgegeven. Tevens bleek de 17 jarige bestuurder uit Den Bosch geen rijbewijs te hebben en werd onder het zadel een vleesmes aangetroffen. Mes en motor zijn inbeslaggenomen.

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Op 30 november 2006 is een 27 jarige man uit Den Bosch aangehouden ivm diefstal van parfum twv 25 uit een winkel aan de Maaspoortweg te Den Bosch op 26 oktober 2006. Ook wordt de man verdacht van een inbraak in de Lagelandstraat te Den Bosch op 8 november 2006. Omdat de verdachte een veelpleger is, is hij ingesloten.

Verdachte inbraak bedrijf aangehouden

Haaren Een 21 jarige man uit Utrecht is op 29 november 2006 aangehouden als verdachte van een inbraak in een bedrijf aan de Driehoeven te Haaren op 8 september 2006. De man is inverzekering gesteld.

Verdachte bedreiging aangehouden

Boxtel Een 21 jarige man uit Boxtel is op 30 november 2006 aangehouden ivm bedreiging van een 39 jarige man uit Boxtel op 25 september 2006 op de Baanderherenweg te Boxtel. De verdachte had de man met een mes met de dood bedreigd.

Fietsendief aangehouden

Oss Woensdagavond kreeg de politie de melding dat in de Koornstraat een fiets werd weggenomen en in een auto werd geladen. Met behulp van signalementen is in de Berghemseweg een 29-jarige Ossenaar aangehouden. De verdachte is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

Graffiti

Heesch Woensdagavond is in de Heilige Eik een 18-jarige jongen in zijn woonplaats aangehouden. De jongen werd door een buurtbewoner betrapt toen hij graffiti spoot op een garage. De inmiddels gewaarschuwde en gearriveerde politie hebben de verdachte overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Rijbewijs ingevorderd

Cuijk In de nacht van woensdag op donderdag is op de A73 een 49-jarige automobilist uit Duitsland aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zeven uur.