Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Zorg voor beter

zorg voor beter Op donderdag 30 november vindt in Amsterdam de tweede Zorg voor Beter Dag plaats. Vanaf 10.30 uur is het Muziekgebouw aan t IJ het toneel van een keur aan programmaonderdelen, zoals interviews, colleges, workshops, trainingen en een filmprogramma. Op de Zorg voor Beter Dag staat de kwaliteit van zorg centraal. Het gaat over nieuwe dingen bedenken en invoeren; bestaande kennis beter toepassen; slimmer en makkelijker betere zorg verlenen.

Verpleegkundigen, managers, artsen, cliënten, verzorgenden, mantelzorgers en vele anderen praten hierover op de Zorg voor Beter Dag. Aanmelden voor deze dag kan niet meer maar op http://www.zorgvoorbeterdag.nl/ kunt u veel vinden over betere zorg over naar manieren waarop u daaraan vorm kunt geven. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Zorg voor Beter is een initiatief van het ministerie van VWS. Het programma geeft een extra kwaliteitsimpuls aan de thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en langdurende geestelijke gezondheidszorg. Dit gebeurt in samenspraak met de brancheorganisaties, beroepsverenigingen en cliëntenorganisaties. NIZW Zorg voert uit, ZonMw heeft de regie.
30 november 2006

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400