Gemeente Epe


Wegwerkzaamheden bedrijventerrein Eekterveld Vaassen

Vanaf donderdag 30 november tot en met vrijdag 8 december 2006 zullen een gedeelte van de Talhoutweg te Vaassen (tussen kruising Riezebosweg en Runnenbergweg) én een gedeelte van de Riezebosweg (vanaf de Talhoutweg tot voorbij de inrit van de Milieustraat) wegens wegwerkzaamheden worden afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer naar bedrijventerrein "Eekterveld" zal worden omgeleid via de Eekterweg, Spinfondsweg en Aalbosweg; deze omleiding wordt door pijlborden aangegeven.

Bedrijven die gevestigd zijn aan de af te zetten wegen worden verzocht in de genoemde periode geen voertuigen te parkeren binnen het door borden afgezette wegvak.

De werkzaamheden bestaan uit het op hoogte stellen van diverse putranden en het aanstraten van aanliggende inritten aan de Talhoutweg en de Riezebosweg. Nadat freeswerkzaamheden en reparaties zijn uitgevoerd, wordt een uitvullaag en een deklaag aangebracht. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal worden getracht de werkzaamheden binnen de genoemde periode uit te voeren. Ongetwijfeld zal enige overlast en/of hinder ondervonden worden, maar dit zal tot een minimum worden beperkt.

Op de daarvoor bestemde dagen kunnen afvalcontainers en de inzameling voor Stiléma zoals gewoonlijk langs de weg worden gezet.

Voor eventuele vragen en/of klachten tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u ter plaatse van de werkzaamheden terecht bij de heer J. Fikse van aannemingcombinatie Pannekoek GWW/Verhoeve Hummelo, of bij de heer W. Vos, eenheid Ruimte Economie & Welzijn, gemeente Epe, telefoon (0578) 67 87 87.